Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, mam ten sam termin i muszę jakoś zaplanować dojazd.
Jestem z woj. śląskiego, niestety nie mogę jechać swoim samochodem.
Chętnie dołączę do kogoś i pokryję część kosztów dojazdu.
Pozdrawiam
Witaj dramall.Póki co żadna z osób ,które wcześniej się odezwały nie jedzie swoim autem,wszystkie są ze śląskiego województwa.Sama będę podróżować pks-em.Skąd konkretnie będziesz jechał-a?Może coś doradzę,trochę się już orientowałam.Pozdrawiam.Dobrej nocy.
Witam, jeszcze siedzę na tym forum i czytam opinie o "Papierniku"...
Już mi się odechciało trochę tego leczenia, niestety zus wysyła i trzeba jechać.
Jadę z Bytomia, napisz o tym połączeniu PKS.
Napisałbym na priv, ale nie mogę bo coś chyba za krótko jestem na forum.
Pozdrawiam
Trochę też czytałam ale mam nadzieje,że mimo wszystko pobyt będzie udany ,ja jadę z Gliwic,jeśli jesteś zainteresowany takim połączeniem to służę pomocą.Trasa Gliwice-Kraków,Kraków-Szczawnica,:)
OK.Podaje adres ,tam są godziny i miejsce odjazdu z Gliwic do Krakowa :UniBus - rozkład jazdy ,cena 20zł,bilety u kierowcy.Z Krakowa do Szczawnicy 19 zł i nr.gościa ,który jeździ busem 606647407.
Dzięki, dam jeszcze znać czy pojadę busem.
Możesz mi napisać na PW co tam ze sobą zabierasz?
Oczywiście oprócz dokumentów i papierów od lekarzy.
Pozdrawiam