Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze:Eluunia
To nie było do Was,w tamtym poście.
Jak mam to wykasować - ze mnie naprawdę zupełnie przyzwoita normalna kobieta jest.Parę osób z forum mnie już poznało osobiście.
Żeby mi to było ostatni raz,bo zaraz otworzę listę.......
....tak jest ....i jak można znaleźć się na liście ..a ja liczyłam na spacer po Starówce
Elunia myślałam, że to przytyk do mojego jednego, jedynego posta do Pani Aleksandry - w innym temacie - i to był mój 666 post
A teraz strona 666...coś się dzieje
Ostatnio zmieniony 06 lut 2014 23:08 przez agunia3, łącznie zmieniany 1 raz.