Bransoletki-opaski
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Bransoletki-opaski
Takie opaski identyfikacyjne od lat sa stosowane w hotelarstwie, imprezach masowych,eventach,itd....
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Jeżeli KTOKOLWIEK w tym KRAJU wzioł chocby 1 zloty za taka bransoletke PODAJ NAMIARY
Ustalone ZOSTAŁO przez kilka firm farmaceutycznych -Producentow lekow ,że TE Bransolety będa za Reklamę firmy na Bransoletach ROZDAWANE za DARMO
Bransoleta ma INFORMOWAĆ ,że dana osoba JEST CHORA
Nie ma to byc jak napisalaś FORMA ..lansiku do bransolet clubowych czy tez WCZASOWYCH.
Prowadzone są Bardzo trudne rozmowy ,aby Wyedukować kolejne osoby-Grupe ,że Taka bransoleta ma za zadanie ratować .
Jednkaże nie WSWZYSCY wtym KRAJU umieją zrozumieć ,że mozna cos oddac czy zrobic za darmo.
Pewien operator TV obsługujacy kilka szpitali zażadał za Reklame w/w akcji Kwoty za ktora mozna było by kupić kilka milionow bransolet lub kilka krotnie przekroczyo by dotychczasowy budżet na ta AKCJĘ-KPINA
Generalnie zastanawiam sie juz PRYWATNIE czy nie zadennoncjowac do KRRTV o nie placenie abonametu przez w/w podmiot
-bo ze źrodel dobrze poinformowanuych wiem ,że nie płaca bo świadczą uslugi dla Szpitala a SZpitale jak i sanatoria sa zwolnione z ..Abonamentu !! a kaska za odbior i reklama to ich przychod
Jak pięknie było by gdyby choc raz w tzw TV szpitalnych był splot o bransoletach -wielu zapene by to zacheciło czy też inaczej by postrzegało by ten PROBLEM
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
Ja pisałam o bransoletkach z innymi napisami,ktore sa wykorzystywane jako indetyfikatory turnusów urlopowych,czy wejsc
klubowych na stadion. Na eventach roznych koncernow tez firmowe czy z jakimis sloganami reklamowymi rozdaja byle zaistniec i dobrze sprzedac produkt.
Teraz jak bylam 3m-ce w Singapurze to tam mlodzi na nadgarstkach maja po 3 i wiecej w roznych kolorach i w jakims tam celu.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- darek
- Przyjaciel forum

..Andrzeju podaj schorzenie na Pwandrzej1955 pisze:Niestety nie załatwiłem sprawy z opaską,okazuje się że nie ma w hurtownispróbuję w innej aptece,czyżby towar deficytowy
Postaram się dać Ci szybki namiar gdzie lub i od kogo możesz otrzymać w/w bransoletkę
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
do kupienia sklep internetowy cefarm wyrób medyczny firma produkuje Salus Inter koszt 2 szt 27,79zł
pozdrawiam piszcie dalej
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Nie wiem czy mi wypada, ale jeśli Darek, założyciel tematu, zechciałby poinformować nas wszystkich o tym co się działo w tej materii przez czas trwania akcji, to byłbym wdzięczny, a pewnie wszyscy jesteśmy ciekawi.
Pozdrawiam serdecznie
- darek
- Przyjaciel forum

Jako ,że zostałem wywołany do tematu pozwolę sobie może i podsumować akcję ,ktora miał za zadanie uświadomienie czy raczej POMOC osobą chorym ,którym może zdarzyć się cos w miejscu publicznym.
Główny nacisk położyłem na PROMOWANIE AKCJI ,która przez marketingowców została nazwana ;
Okaż SERCE niebieskiej bransoletce
Skierowana była dla osób ,które były po wszczepieniu -Kardiowerterów , czy Rozruszników SERCA oraz przykrościami ,które z powodu ich posiadania Mają Pacjenci.
Jako pomysłodawca stałem sie swego czasu TWARZĄ Kampanii .
Fakt zostało nakręconych kilka filmów , udzielono wielu wywiadów w mediach liczne wizyty w Telewizjach śniadaniowych czy publikacje w prasie od specjalistyczej , prasę kolorową aż po prasę codzienna.
Fakt było mnie swego czasu dużo.
Udało się też dojść do wszystkich dystrybutorów sprzedających do Polskich Szpitali czy Klinik i wypracować WSPÓLNY WZÓR Bransolet informujących o tym ,że dana osoba ma Wszczepiony Rozrusznik bądź Kardiowerter Dyfyblilator Serca.
Wiem ,ze Firma ,której miałem urządzenie podczas Kampanii wprowadziła Bransoletę na ..całym świecie.
Chciałem zaproponować ,aby osoby ,które mają wszczepione w/w urzadzenia Mogły legitymować się Legitymować się paszportem ,który umożliwiałby swobodne poruszanie się w wśród Tysięcy Bramek Przeciw kradzieżowych w Polsce bo niestety ,ale Osoby mające w/w urządzenie mogły by stać sie po za prawem .Dodatkowo Dane do Paszportu były by u kilku Dostawców i na to nie wyraził zgody Rzecznik Praw Obywatelskich.
Wiem ,że kampania ,która PROWADZIŁEM swego czasu ZAINTERESOWAŁA wielu Naszych Portalowiczów .
Wiem bo wielokrotnie spotykałem się czy widziałem podczas pobytów w sanatoriach Bransolety ...Mam Cukrzycę , czy podobne
Oczywiście jeżeli Pan Administrator uważa ,że Post powien byc Zamknięty podzielam jego zdanie .
Wszak Tylko dzieki uprzejmości mogłem informowac o Akcji ,która CHYBA KOMUS POMOGŁA.
CZY POMOGŁA ?
TAK
Bo Było wiele szkoleń dla służb mundurowych czy Ratowniczych w Kraju
Oczywiście szkolenia były pod Patronatem Firm ..dziś Kampanie została Zakończona choć w Klinikach i Szpitalach nadal przychodzą z urzadzeniami Bransolety -
Pozdrawiam
I jeszcze raz dziekuje za WSPARCIE
-Darek Woźniak