Iwonicz Biały Orzeł od 16.02.2014 do 09.03.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
roberta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 gru 2012 15:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Iwonicz Biały Orzeł od 16.02.2014 do 09.03.2014

Post autor: roberta »

Witam.
Biały Orzeł...pozytywne to jest to że kilka kroków do Krakowiaka...najlepsze dancingi...a zabiegi też całkiem blisko. Iwonicz Zdrój ...też tam będę w tym czasie. inni nie piszą , ale będzie komplet w obiektach. pozdrawiam . do zobaczenia.
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: jurek777 »

Hmmm :!: :!: :!: .....widze wyjazdy 14 i 25 lutego do Iwonicza-Zdroju, dlaczego nie ma na forum nikogo,kto jedzie 16 lutego :?: :?: :?: Zastanawiające :oops: :oops: :oops:
roberta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 gru 2012 15:18
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: roberta »

A ja się nie dziwię...nie piszą ...ale jadą . Są tacy , którzy tylko zaglądają na forum.
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Witam- a może po prostu w rożnych ośrodkach różne są terminy rozpoczęcia turnusów Jurku. Przecież wymiana wszystkich kuracjuszy w całym Iwoniczu na raz - ich badanie przy przyjęciu i rozpisanie zabiegów to chyba można by było przyrównać do tsunami? :lol: :lol: :lol: Wszystkie powyższe czynności ale rozciągnięte w czasie powiedzmy tygodnia nie stanowią większego problemu. Wracając do wyżywienia w Białym Orle: jak już wspomniała to powyżej koleżanka, jest tam catering . Powiedziałbym, że średnia krajowa pod względem smaku i konsystencji :) . Natomiast ilość ? Mimo Twoich 2 metrów wcale aż tak bardzo nie ustępuję Ci wzrostem, ale chyba tuszą przoduję. A dożywiając się tylko sporadycznie poza ośrodkiem i zażywając mnóstwo ruchu fizycznego prawie nie utraciłem pomnika nad bohaterem :lol: :lol: :lol: Może jeszcze dodam , że również kierując się opisami ośrodka przez moich poprzedników miałem obawy, czy to czasem nie zesłanie dla mnie. Wprawdzie jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził, to w moim mniemaniu cały personel Białego Orła zrobił wszystko co możliwe bym pobyt tam pamiętał bardzo miło i życzliwie. Wielkie im za to dzięki!!!
Pozdrawiam i życzę równie udanego tam pobytu i kuracji.
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam :!: Co do tego,że w poszczególnych ośrodkach są różne terminy rozpoczęcia turnusów to ja nie mam wątpliwości,z wielu powodów tak musi być.Sęk w tym,że wcześniejsze i póżniejsze turnusy potrafią się skrzyknąć,a ja pozostaję rodzynkiem :lol: A miałem szczere chęci,żeby kogoś zabrać ,ale skoro chętnych brak,to pojadę sam :!: Jestem przekonany,że na miejscu spotkam osoby z moich stron,ale wtedy będzie już za póżno :!: Będę bardzo zadowolony,jak po zakończeniu turnusu stwierdzę,że mój pomnik nad bohaterem uległ zmniejszeniu :lol: :lol: :lol: Pozdrowionka :kwiat: :kwiat: :kwiat:
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam :!: Mam pytanie do zorientowanych :?: Czy w Białym Orle istnieje możliwość wcześniejszej rezerwacji pokoju,czy odbywa się to na zasadzie;kto pierwszy,ten lepszy :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Witaj, ja jadąc do Białego Orła , parę tygodni wcześniej dzwoniłam do recepcji z właśnie takim zapytaniem. usłyszałam, ze niestety ale nie ma rezerwacji. Moze coś się teraz zmieniło??? Chociaż wiem, że ludzie piszą listy, emalie z prośba o rezerwacje, zamieszczając w nich zaświadczenia od lekarzy...wiesz niektórzy nie nadają się do zamieszkania z drugim człowiekiem i zdają sobie z tego sami sprawę. Ja miałam to szczęście, ze dostałam pokój dwuosobowy ale i wspaniałą dziewczynę, z którą do dzisiaj utrzymuje kontakt. Pozdrawiam cie serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Cześć , co prawda nie byłam w Iwoniczu ale chciałam rozwiać Twoje wątpliwości co do wyjazdu w niedzielę. U mnie też tak to wyglądało, w niedzielę przyjazd, wizyta lekarska a zabiegi od poniedziałku. Jeśli chodzi o to że ludzie się nie odzywają na forum to tym się nie martw już po przyjeździe nadarzy się okazja do poznania nowych osób. Oczywiście może się tak zdarzyć , że nie będzie nikogo z Twoich okolic podobnie jak było w moim przypadku, ale przecież to nie problem a ile frajdy jak każdy jest z innych terenów i zachwala swoje okolice :D . Życzę Ci udanego pobytu ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....zasada Nr 1
Dla mnie najważniejsze jest dobre nastawienie do wszystkiego.....do ludzi, do pogody, do obyczajów, do zasad jakie ma drugi człowiek. Ponadto zauważyłam ,ze nieraz jestem zła na siebie , ze coś mi nie wyszło a tu nagle.....BUM i okazuje się, ze to co miało być ZŁE jest tym czymś NAJLEPSZYM w tej całości. Więc nie ma co myśleć już , że będzie tak czy siak :D . Kochani ...szykować walizki, torby podróżne i zasuwać do sanatorium z pozytywnym nastawieniem :D . A zobaczycie, że będzie wspaniale. Jest tyle dobrych ludzi na świecie :D a Iwonicz jest taki piękny i gościnny . Też niedługo tam zawitam :twisted:
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zgadzam się w 100% z moimi przedmówczyniami.Najważniejsze to pozytywne podejście do życia,a wszystko będzie OK :!: Mój czas zbliża się wielkimi krokami :) Pozdrawiam wszystkich czytających :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ