KRUS Swinoujscie od 13 lutego

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 09:19

KRUS Swinoujscie od 13 lutego

Post autor: janekmazowsze »

Witajcie . Jedzie ktoś może w tym terminie . Proszę o opinie o tym osrodku jeśli ktos był tam , Pozdrawiam wszystkich odwiedzających forum .
brigida-69
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:23

Re: KRUS Swinoujscie od 13 lutego

Post autor: brigida-69 »

napisz z jakiego miasta startujesz i jakim środkiemlokomocji
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Z Mławy pociągiem do Warszawy i dalej z Warszawy pociągiem 23 10 do Świnoujscia , Na miejscu o 8 40 . Czy Ty też sie tam wybierasz i skąd startujesz .
anna1901
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2013 18:32

Post autor: anna1901 »

Cześć janekmazowsze mam pytanie jak długo czekałeś na skierowanie i czy Ci proponowano inne ośrodki czy odrazu ten konkretny.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj janekmazowsze :) W Sasance byłam w maju 2012r. Ośrodek ładny, średniej wielkości, położony blisko morza. Pokoje 2, 3 osobowe i dwójki w studio z dużymi balkonami. W pokojach były ręczniki, telewizor płatny, lodówka, czajnik na korytarzu. Ja zajmowałam studio /2 dwójki ze wspólną łazienką i przedpokojem/, no i ta opcja była w moim przypadku najlepsza ponieważ dobrałyśmy się 4 babki "jak w korcu maku". Wspominam ten pobyt jako jeden z najlepszych. Co do czystości to pokojówki słabo sprzątają, ale nie to jest najważniejsze. Zabiegi o.k. tylko trochę trzeba pobiegać, ale są na miejscu, bez wychodzenia na zewnątrz. W ośrodku jest basen, także można popływać.Z początku wszyscy mają problem z komunikacją wewnątrz budynków, ale co tam będę tłumaczyć, sam się przekonasz . W Świnoujściu jest piękna i największa plaża, ale w tym terminie to tylko do wykorzystania na spacery. Na miejscu jest kawiarnia, ale za mojego pobytu było brak organizacji jakiejś rozrywki, nie wiem jak jest teraz, być może się polepszyło, ale co tam, najważniejsze dobre nastawienie i humor. Życzę Ci tego i fajowego towarzystwa :) Jak masz jeszcze jakieś pytania służę pomocą ale chyba w temacie "Oceń sanatorium" bo mi administrator da burę :lol:
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Do anna 1901 Czekałem ok 6 miesięcy , Nie myslałem o konkretnej miejscowości . Dostałem skierowanie do Świnoujścia
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj 6basiu6 , Czy ten osrodek jest w centrum czy gdzieś na uboczu , Czy Ty podlegasz pod KRUS Olsztyn .
balladyna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 gru 2013 17:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: balladyna »

Witajcie. 23 stycznia wróciłam z sanatorium Sasanki.Tak jak poprzedniczka pisała tak jest rzeczywiście ośrodek trochę pokręcony ale ok.W kawiarni trochę się działo ale lepiej było na mieście. Ja miałam dobrą ekipę i bawiłam się świetnie. Chciałabym tam jeszcze wrócić.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Janekmazowsze 8-) wprawdzie pytanie nie było do mnie ale pozwolisz, że na nie odpowiem. Otóż z SASANKI do deptaku jest jakieś 500m.
Będąc na początku tego roku w Świnoujściu odwiedziłam również SASANKĘ ;) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

janekmazowsze wysłałam Ci e-mail pryw.
ODPOWIEDZ