Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze:Kreciku ja zapraszam "starego emeryta" nawet po andropauzie
Na przedpołudnie proponuję szlak turystyczny,a po południu gastronomiczny....no potem może być taneczny a na koniec dnia lub o poranku hotelowy....
Czy taki program wycieczki odpowiada???
Tylko błagam po feriach,bo najbliższe tygodnie kalendarz mam trochę napięty
Alice Krecik to jest stary ale bajerant uważaj Kochana
Nocne marki,na dziś już się żegnam,jutro czeka mnie pracowity dzień.....mężczyzna mojego życia w niedzielę kończy ....2 lata (on mówi busia wa). A babcia z miękkim sercem obiecała tort i nie tylko.
Margot,pisz jak będziesz jechać to coś zorganizujemy.Może jeszcze kogoś się skrzyknie.