Wyjazd (Lądek-Zdrój 9.05.2024)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
naan
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2024 10:30
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Wyjazd (Lądek-Zdrój 9.05.2024)

Post autor: naan »

Mirojka pisze: 06 mar 2024 13:29 Wyjeżdżam do sanatorium od 09-05-2024 do Lądek Zdrój z Lublina czy ktoś się wybiera chętnie dołączę i dołożę się do podróży.

Dzień dobry Mirojka, zapewne już prawie spakowana jesteś ;) ja jadę 21.08 z Białej Podlaskiej to będzie mój pierwszy wyjazd dlatego też jeżeli znajdziesz chwilę po zakwaterowaniu się, to bardzo proszę odezwij się w wiadomości prywatnej, gdyż ciekawi mnie aktualna sytuacja w Lądku. Przeszperałam forum i niby jest sporo inf. ale natrafiłam na rozbieżne :roll:

Pozdrawiam serdecznie
Mirojka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2024 13:18

Post autor: Mirojka »

Witam serdecznie.
Oczywiście że się odezwę i opowiem. Pozdrawiam
Mirojka
Kuracjusz
Kuracjusz

Anek6 pisze: 13 kwie 2024 22:55 Witaj Mirojka po tym wpisie wskoczysz znowu na pierwszą stronę. Może spróbuj wpisać nr.tel.a nóż ktoś się odezwie taki kto nie może się tutaj logować. Życzę powodzenia oraz udanego pobytu w sanatorium.
Dziękuję bardzo, mam taką nadzieję że będzie super
Mirojka
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam serdecznie! Właśnie wróciłam z Lądek-Zdrój byłam w wojskowym Pawilon I mnóstwo schodów, atmosfera chłodna, personel chyba pracuje za karę, miasteczko zaczęło rozkwitać pod koniec maja. Jeżeli znajdzie się towar,ystwo wśród kuracjuszy to już jest okej. W ośrodku nawet nikt nas nie powitał ani nie powiedział co i jak , korytarze wieją chłodem i ciemnością. Przy wyjeździe wszyscy twierdzili pierwszy i ostatni raz. Plus dużo wycieczek organizowanych przez,biuro turystyczne. Sam ośrodek nie organizuje nic. Posiłki katering. Jeżeli jakieś pytania proszę pisać.
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2016 15:51
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 18 razy

Post autor: pitt53 »

Mirojka Sanatorium to nie jest ośrodek wypoczynkowy i nie organizuje żadnych atrakcji turystycznych. Swego czasu jedynym sanatorium, w którym organizowano rozrywki turystyczno-kulturalne było sanatorium w Szczawnie Zdroju. Lądek ma swój urok i nie każdemu musi odpowiadać. Ja byłem w Lądku na kuracji pięć czy sześć razy, oczywiście w Wojskowym i nie narzekam. Dla mnie dużym plusem jest basen i nie chodzi o taki rehabilitacyjny, oraz okolica, a w tym Kotlina Kłodzka. Co kto lubi.
Mirojka
Kuracjusz
Kuracjusz

Nie chodzi mi o rozrywki ale podejście do kuracjusza ja dałam sobie radę ale były osoby z problemami w chodzeniu i nie wiedziały gdzie są zabiegi, odpowiedz personelu nie będę tłumaczyći wiele innych, byłam kilka razy ale było inne podejście do ludzi bo jak koleżanka żle się poczuła i poprosiła o zmierzenie ciśnienia usłyszała odpowiedz że mierzenie jest w innych godzinach, pozostawię beż komentarza. Nie jestem wymagająca i jeszcze sobie radzę ale są osoby potrzebujące pomocy.
ODPOWIEDZ