krus Iwonicz Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anna1901
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2013 18:32

krus Iwonicz Zdrój

Post autor: anna1901 »

Czy ktoś był a może się wybiera coś więcej o tym ośrodku czy za dopłatą można zarezerwować jedynkę.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: krus Iwonicz Zdrój

Post autor: Gaba »

Ten ośrodek nie ma jedynek:)ciesz się jak będziesz miała dużą dwójkę:)-byłam w tamtym roku w grudniu.Miałam pokój z koleżanką A -obok było -B-(też dwie osoby -tylko miały mniejszy pokój)-a wspólny przedpokój, łazienka i ubikacja.Masz pytanie to pisz.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam jadę do CRR w Iwoniczu od 14.O2.2O14. a Ty kiedy się tam wybierasz
anna1901
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Do Gaba wyczytałam na ich stronie że za dopłatą 20 zł za dobę można jedynkę czy z tymi dwójkami też są kłopoty czy może jechać dzień wcześniej .
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to maja jakieś nowości -jedynka za 20 zł?-ja bym brała....Ja uważam ,że lepiej jechać szybciej-wybór pokoi,zabiegi przydzielane szybciej-wolne po południe.Ci co przyjechali później to mieli zabiegi jeszcze po obiedzie..Szlafrok to rzecz najważniejsza,na zabiegi pomykaliśmy w szlafrokach,a i nie wiadomo kogo będziesz miała do wspólnej łazienki-np:małżeństwo...tak miały koleżanki obok-no i głupio iść w koszuli nocnej do łazienki....bo można spotkać płeć odmienną...głupio to było zrobione...czajniki są na korytarzu ,ale ja swój miałam -tylko chowałam:) ogólnie jest SUPER!!!Masz pytania to pytaj.
anna1901
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Do Gaba co do tych jedynek to są to pokoje dwu osobowe tylo dopłacasz za drugie łużko przeczytałam to na ich stronie internetowej,chyda że tyczy się to kuraciuszy prywatnuch.Mam jeszcze kilka pytań czy są obchody pielęgniarek czy telewizor płatny noi czy popołudniowe wyjście poza sanatorium trzeba komuś zgłaszać tak było np w Jedlcu,z góry dzięki za wszelkie informacie.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Obchodów lekarskich nie było:)-po południu nikt nikogo nie pilnował...porównując do Jedlca to tutaj jest luksus:)Powodzenia.
ODPOWIEDZ