INOWROCŁAW Energetyk od 15 maja 2024

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Andrzej-WP
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2015 08:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 13 razy

Re: INOWROCŁAW Energetyk od 15 maja 2024

Post autor: Andrzej-WP »

Zosia pisze: 03 maja 2024 14:04 Podniosę się troszkę :) Czas szybko mija, kondycja pomalutku , potroszeczku ale wzrasta :) Nikt więcej że mną ?
Dzień dobry ZOSIU
Zawiozłem żonę do Energetytka i przy okazji spędziłem 3 dni.
Wokół Energetyka -remont elewacji, chodników,. Ponadto w niskim budynku- gdzie są aakwaterowani pacjenci na rehabilitacje - także niektóre pokoje remonty.
Zona otrzymała pokój ,i za 3 dni musiała sie przeprowadzać do budynku wysokiego , gdyż stwierdzili ,że trzeba pruć ściany , bo mają awarie , przerwe obwodu zasilania elektrycznego.
Kawiarnia na 10 piętrze nie czynna. Rozmawiałęm, w recepcji powiedzieli,że już tam w najbliższym czasie ( w najbliższych latach)nie bedzie kawiarni.
Natomiast park , fontanny, tężnie- pieknie sie prezentują. Wszędzie zielono, czyste alejki spacerowe .
Nastawienie pozytywne
Parking z tyłu w podwórzu sanatorium - dużo miejsc wolnych. Opłata 10 zł/ doba.

Pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Dziękuję Andrzeju za informacje, szczególnie, że są one z pierwszej ręki i najświeższe. Cóż te remonty najlepiej nie nastrajają ale może jakoś da się wytrzymać. Myślę, że otoczenie parku , zieleń, tężnie i pogoda zrekompensują niedogodności aby jeszcze jakaś współspaczka była w miarę :D
Gdybyś mógł powiedzieć jeszcze dwa słowa o Modrzewiu , tak gdyby ktoś chciał mnie odwiedzić - polecasz ? jest ok ?
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrzej-WP
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2015 08:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 13 razy

Post autor: Andrzej-WP »

Witam
Zosiu.
W Modrzewiu, nie jest żlę. Choć także wzięto się za remonty. Remontuja elewacje, piony wentylacyjne i coś jeszcze robia na dachu.
Tak w paru słowach. Ja byłem w Modrzewiu już 2 raz. Miejscówka, lokalizacja dosyć dobra, gdyz jest na skraju parku. Właściwie część parkingu jest na terenie parku. Wchodzi sie bezpośrednio na alejki parkowe. Do tężni alejkami parkowymi jest około 800 metrów. Do Energetyka troche bliżej ,około 700 m. Pokoje czyste. Mebelki już sie troche zestarzaly, ale sprawne. Niema wiekszych problemów z otrzymaniem pokoju- jedynki.Wszystkie( chyba wszystkie) pokoje z balkonami. Jedzenie naprawde bardzo dobre i w zupełności wystarczająco. Na miejscu zabiegi, basen solankowy. Obsługa miła, sympatyczna. Jest winda. Ceny umiarkowane.
Pozdrowienia

P.S. Jedynym mankamentem ,cienkie ścianki działowe pomiędzy pokojami, gdzie przenoszą się dzwieki rozmów z sąsiedniego pokoju.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Trzeci raz już piszę i ciągle gdzieś mi ginie.
Bardzo dziękuję Andrzeju za info, już wiem wszystko :) Pozdrawiam
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Zosia pisze: 25 kwie 2024 08:15 Witam. No i spłatało mi życie figla. Plany trzeba skorygować . Od 15 maja Inowrocław rehabilitacja kardiologiczna może ktoś jeszcze się wybiera ?
Ja ....już byłam w ogródku od 13- go maja :lol: ..już witałam się z Zosią w Łebie :serce: i 15- go Prosecco imieninowe oczekiwało🍾🥂🌹...ale życie potrafi zmienić plany które na nowo trudno poukładać :lol:

Zosiu....najważniejsze Twoje zdrowie...pakuj walizkę , podążaj w ,, narzuconym kierunku,, czerp z tego siły na kolejne wyjazdy i w nowych okolicznościach świętuj swoje imieniny.
Życzę wszystkiego co najlepsze 🌹❤️.

Dobrej rehabilitacji, fajnego towarzystwa .Inowrocław czeka z dobrym czasem dla Ciebie. :serce:
A ja...i nie tylko ja czekamy na stosowny termin kolejnych spotkań.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Imieninowo.... Bądż szczęśliwa Zosiu :serce:
Załączniki
received_3621583448094338.jpeg
received_3621583448094338.jpeg (41 KiB) Przejrzano 582 razy
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bardzo dziękuję Alu za okazane wsparcie, Twoje dobre serce i życzenia. Jutro w drogę , ponieważ jadę dzień wcześniej. Wiezie mnie córcia , choć sama czuję się już znacznie lepiej.
A nasz wyjazd ...? Cóż "..przyjdzie na to czas " :) Ściskam Cię mocno :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Bezpiecznej podróży i skutecznej rehabilitacji, Urodo maja :serce:
Zdrowia Zosiu 😘
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Zosiu miłego pobytu w Energetyku :) ...byłam tam 16 lat temu,a więc nie wypowiadam się zapewne duże zmiany
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jestem właśnie w drodze dziękuję i pozdrawiam :) :serce:
ODPOWIEDZ