Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No im bliżej lato to kolejka zwalnia .Na chwilę obecną w tym miesiącu to mi poleciało 6600 numerków w dół zobaczymy na koniec dnia i w piątek jaki będzie finał miesiąca.
Miesiąc maj kończę z wynikiem na minusie 6874 . Do końcowego odliczania zostało mi jeszcze 8876 ludków .Jak pójdzie dobrze to w czerwcu może już będzie przydział tylko gdzie ??????
seti36Mam obawy, że jednak w czerwcu może być problem z Twoim przydziałem. Nie ja jeden zauważyłem, że kolejka ostatnio zwolniła. U mnie np. schodziło około 2000 tygodniowo a od pewnego czasu o około połowę mniej. Na dzień dzisiejszy przede mną 3745 potencjalnych kuracjuszy. Myślę, że ja mogę liczyć na czerwiec niestety bo wolałbym mieć Twój numer.
Witajcie.. To małe podsumowanie...mój mąż otrzymał numer nadany z dwumiesięcznym opóżnieniem( po naszej interwencji w NFZ ) na starcie w kopi listu z numerem było 21145 ( jaki był startowy tego się nie dowiemy bo poczta ,,zgubiła"list) dziś na ostatni dzień maja jego licznik pokazuje 14509 a więc przez miesiąc spadło 6636 numerków
pitt53 Oby było tak jak piszesz że przydziału do końca czerwca i połowy lipca nie dostanę ,to będę próbował coś ze zwrotów wyrwać. Bo faktycznie kolejka zwolniła za marzec ubyło 10.034 tyś ,kwiecień 9456 ,maj 6874.