Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chwilkę temu wróciłem z giełdy
Rano gdy zawoziłem samochodzik do mechanika -Obok giełby jest serwis
Koszyczek Truskawek jak Pani zachwalała z pod ..Działoszyna - bardzo słodkie no prawie ,że drzem
Ale chyba jechali z nimi podczas tej burzy -kupowałem około 10 to za Koszyk zapłaciłem 12 złotych
Teraz o 19,30 odbierałem samochodzik po przeglądzie jako łasuch truskawkowy podjechałem i naprawdę ŻAŁUJĘ
Przede wszystkim Słowacy ze swoimi Euro przebili Polaków i to nie tylko Detalistów ale Nawet Hurtowników
Za Koszyk Płacą 5 euriszo
Co automatycznie dało cenę Hurt 20 zeta a detalistom do 10 koszyków po 25 zeta za koszyk
I to naprawdę 3 gatunek
To czego Ani Słowacy , Ani Czesi -Ci płacą Złotówkami Ani Nasi Hurtownicy czytaj Sklepikarze już niechcieli kupić
Zapewne sytuacja się poprawi jutro rano
Może cena spadnie do 15 zeta za kosz 2 kg
W chyba najsłodszym i najbardziej uwielbianym temacie
TRUSKAWKI ad 2024
Nie ukrywam ,że zmiany KLIMATYCZNE oraz przesunięcia troszkę wybiły mnie z Rytmu
W zeszłym tygodniu media grzmialy ZALEW MARKOAŃSKIEJ i GRECKIEJ Truskawki
Jako ,że wracając od wnuków jadę obok Giełdy warzywnej pozwoliłem sobie na
Piątek godzina 19,30 było kilka samochodów z wytłoczkami i truskawkami
NIESTETY Euro ma swoje Prawa wystarczy że pojawi się kilka Busów ze Slowacji i Owoc idzie w górę dla Polaków
Ok
Swój wpływ mają tez Czesi ,którzy sa KONKURENCJA dla naszych "Badylarzy"
DLA detalistów w piątek koszyk od 25 do 30 zlotych za lubianke około 2 kg
Ale to piątek
Dziś Fakt Słowaków oraz Czechów WIĘCEJ niz polskich Badylarzy
CENA za łubianke dla Detalisty 15 złotych ,HURT od 50 Łubianek po 10 zlotych
O cenach w sklepach Katowickich nie wypowiadam się .
Natomiast wczoraj w okolicach Palacu Kultury w Warszawie widziałem kg po 15 złotych w detalu
U nas w Szczecinie, pod Biedronką Pani wolała wczoraj po 8 zł/ kg.
Rzekomo " prosto z pola"...
Tak też wyglądały - jak po deszczu.
Ciekawe ile kilometrów przebyły