Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Warto zwroty atakować bo czasem jest kilka opcji do wyboru i potrzebna jest natychmiastowa decyzja bo za 5 m może już coś ubyć a normalny przydział cóż ...musisz brać co jest ,tak jest pochwal się czekamy
Zorro 69 pisze: 29 cze 2024 12:30
Dzień dobry, nie wie ktoś kiedy jest najlepiej dzwonić po zwroty, chodzi mi w jakie dni,mam przydział na jesień, ale chciałbym szybciej wyjechać, pozdrawiam.
Zorro jeśli chcesz wcześniej wyjechać to dzwoń o zwrot jak najwcześniej.
Ja też planowałam wyjazd ze zwrotów ale mnie ubiegli z przydziałem, w maju otrzymałam skierowanie na 3 października ( prawie z 5 miesięcznym wyprzedzeniem)
Życzę powodzenia
Airam1, dzwoniłem dzisiaj i było kilka uzdrowisk do wyboru np.Krynica, Ciechocinek czy Ustroń i ten ostatni pasował mi że względu na termin, ale już go nie było, trzeba się decydować od razu a Ciebie uprzedzili ale nie masz czego żałować bo październik jest teraz fajny miesiąc, pozdrawiam
Witam Wszystkich. Mam pytanie na kiedy teraz przydzilają sanatorium. My mamy w systemie że we wrześniu nam podadzą termin i miejsce . Myślę że przypadnie nam grudzień.
AD857,czeka się 8,9 miesięcy dlatego atakuj zwroty, chyba że chcesz jechać zimą,byłem raz i nie polecam, tylko musisz być 18 m-cy od ostatniego pobytu , część
U mnie wychodziło ,że na listopad ale obawiam się czy już na wrzesień je dostane gorąco nie polecam ,oczywiście proszę się nie gniewać za niewinny żarcik
My złożyliśmy wnioski w połowie kwietnia, to licząc 8 miesięcy oczekiwania to przypadnie nam termin grudniowy. A numerki w kolejce skończą się nam we wrześniu. Myślę że wtedy przyślą miejsce i datę .