Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A dlaczego Pan jest taki niegrzeczny. Przeszkadza Panu to że mi jest obojętne kiedy pojadę do sanatorium. Proszę już więcej nie komentować moich wpisów.
wow jakie miłe słowa ..... cóż czytający sami niech ocenią a może teraz na temat kolejka schodzi mimo wakacji także fajnie dla dużej grupy ludzi którzy czekają na swoje przydziały ,powodzenia
No właśnie ja na 29 Listopada już do Szczawnicy,bardzo odległy termin ,skierowanie ukazało się przy około 2000-go miejsca w kolejce mimo wakacji ,trochę szkoda bo tym samym zablokowali ubieganie się o zwroty a może to celowe działanie.
Chyba się nie zrozumieliśmy zwroty możesz sie ubiegać po 18 miesiacach zgadza sie ? no właśnie a powiedzmy w moim wypadku skierowanie jest wystawione okolo 16 miesiecy po poprzednim to o zwroty ubiegać się już nie mogę bo mam skierowanie już wystawione co z tego że dopiero za ponad 4 miesiące wyjazd ale już jest wystawione a to blokuje mi zwroty .Wcześniej gdy dostawałem skierowanie jakieś 6 czy 7 tygodni do przodu a wyjazd (kolejka była na 24 miesiące )to tak wtedy zwroty miały sens i 4 razy jechałem ze zwrotów ,pilnowałem ich co do jednego dnia byle zdażyć przed wypisaniem skierowania i co oczywiste mieć wybór gdzie chcę jechać .Tak wiem u nas w wielkopolsce nie ma ze zwrotami problemu o ile takowe są
No to mimo wszystko Gratuluje, przynajmniej Wiesz na czym stoisz. A ja upewniłam się że nam raczej przypadnie grudzien. Mamy nr 3900. To pewnie w sierpniu wyznaczą termin, plus 4 m-ce to koniec roku. A kiedy składałeś wniosek. ? Bo my 15 kwietnia .
Witaj kurde chyba luty/marzec jakoś tak no ale ja też w sumie mam grudzień hehe bo koniec turnusu tuz przed świętami , ja odwrotnie mi zależało ni zimnym okresie ale nie tak daleko bo raz ,że to koszmar dojazdowy a dalej koszty dojazdu itd. cóż nastawiam głowę na plusy żeby sobie nie zmarnować wyjazdu