Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam w ubiegłym roku. Mała miejscowość, kilka knajpek, Biedronka i lokalny browar z fajnymi piwami. Podhale to małe, kameralne sanatorium zlokalizowane w parku obok sanatorium Gryf. W Gryfie basen odkryty, kryty, wieczorne imprezy. W pobliżu Podhala jest też bar Pod kasztanem z muzyką na żywo. W okolicy jest zalew, można popływać. W parku mała tężnia. W niedzielę można wyskoczyć nad morze Fajna okolica do spacerów.
Aguś to jeszcze letni czas, pora na wycieczki i zwiedzanie okolicy dobra. Miejsce na pewno mniej rozrywkowe niż Krynica , czy Ciechocinek, ale mocno urocze. Jak będziesz się nudzić do Kołobrzegu wpadniesz bo to blisko.
Dziękuję Felice! Liczę na piękną pogodę i spacery. Przekazałam trochę opinii i w większości jako atrakcja pojawia się Biedronka, dlatego trochę się wystraszyłam...
AgaC , w sanatoryjnych bibliotekach , możesz znaleźć wiele ciekawych propozycji. Z całego serca polecam "Miłość niemożliwa. Aschera Levy'ego tęsknota do Niemiec" . Po przeczytaniu tej książki , na miasteczko patrzy się innymi oczyma. Można odszukać miejsca w niej opisywane , poczuć przedwojenny klimat , poznać jego historię. Bardzo polecam.