21 Wszur Busko

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ryszard 54
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 wrz 2010 11:44

21 Wszur Busko

Post autor: ryszard 54 »

Proszę o opinie na temat 21 szpitala wojskowego w Busku
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: 21 Wszur Busko

Post autor: Anka »

Witaj poczytaj na stronie 3 myślę,że to bardzo dobre sanatorium co prawda nie mieszkałam w nim ale chodziłam na basen.Baze zabiegowa maja super to słyszałam od innych kuracjuszy :)
ryszard 54
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuje. Ciesze się, że dobrze trafiłem bo miałem do wyboru również Włókniarza!
Będę po raz pierwszy w sanatorium i bałem się, że się zrażę .
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Jedno i drugie sanatorium jest dobre tylko z ta różnicą że Włókniarz to moloch ale również wszystkie zabiegi na miejscu.fajnie trafiłeś bo do Buska w niektórych NFZ jest dłuższa kolejka oczekujących przyjemności :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Rysiu,ja w skierowaniu naleczenie zasugerowalem Busko,chodzilo mi o siarke a dostalem niestety-albo stety ,Krynice-sanatorium masz rewelka a i zajecia wieczorne b.dobre,jezeli masz problemy ze stawami i chor.reumatologicznymi lepiej nie mogles trafic,ja niestety bede musial wybrac sie do Buska prywatnie-pozdrawiam i zycze przyjemnej kuracji-recenzje znalazles juz na Forum-mam nadzieje bo jest ich sporop,pozdrawiam ;) :roll:
ryszard 54
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję Andrzeju za wiadomość. Jak patrzę na swój PESEL to i zwyrodnienia stawów się znajdą.Pocieszyłeś mnie, że po zabiegach jest gdzie posiedzieć. Będę w Busko w II połowie maja.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam to nie wiadomo czy mnie tam nie przywieje dobry wiatr bo planuje wyjazd do Buska w maju-pozdrawiam ;) ;) :roll:
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Super sanatorium :D dla mnie najlepsze w jakim byłam. Opieka lekarska, zabiegi wszystko 8-) Ryszard 54 piszesz że to Twój pierwszy wyjazd -to Ci powiem że siarka działa cuda i niech nie zrazi Ciebie jej zapach :) Piękny park , wycieczki, kawiarnie,jak lubisz tańczyć jest w czym wybrać -ale to twoja decyzja-zależy jaką lubisz muzyczkę. Koncerty muzyki poważnej , opera i operetka. Cud miód malina i maj , a ja życzę Tobie wspaniałego pobytu pozdrawiam Bunia
ryszard 54
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję Ci za ostatni post.
Cieszę się, że tak dobrze trafiłem. Oczywiście, po przyjeździe podziele się swoimi uwagami.
Łączę pozdrowienia.
ODPOWIEDZ