Cieplice Zdrój Marysieńka 7-28.10.24.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2016 15:51
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 18 razy

Cieplice Zdrój Marysieńka 7-28.10.24.

Post autor: pitt53 »

Witajcie. Wybieram się do Cieplic w w/w terminie. Pytanie do obecnych kuracjuszy, jak sytuacja powodziowa? Czy kolejne turnusy są zagrożone? Pozdrawiam i życzę udanego pobytu. Mimo wszystko.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękowano: 15 razy

Re: Cieplice Zdrój Marysieńka 7-28.10.24.

Post autor: Samosia »

Witaj Pitt53 w obecnej sytułacji ciężko cokolwiek przewidzieć...na innym portalu wyczytałam,że nie ma dojazdu,zero połączenia telefonicznego...musisz obserwować sytułację i ewentualnie kontaktować się z NFZ bo jechać w ciemno chyba nie warto choć termin dopiero za trzy tygodnie.
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2016 15:51
Staż sanatoryjny: 16
Podziękowano: 18 razy

Post autor: pitt53 »

Dzięki Samosia za odpowiedź. Oczywiście nie mam zamiaru jechać w ciemno. Dzisiaj dzwoniłem do NFZ i na chwilę obecną brak jest informacji o przesunięciach terminów w Cieplicach. Mam dzwonić w późniejszym terminie. Są natomiast zakłócenia jeśli chodzi o Lądek Zdrój.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

Pitt53 to jest z wczoraj pani zadała pytanie:

,,....Dzień dobry. Od jutra powinnam rozpocząć turnus w sanatorium Marysieńka w Cieplicach. W związku z zaistniałą sytuacją pogodową nie wiem czego się spodziewać. Bilet na pociąg i nocleg zarezerwowany na dzisiaj ( jadę z północy Polski) odwołałam. Nie mogę dodzwonić się do sanatorium. Czy ktoś z członków grupy jest może w Marysieńce i może coś napisać ?...."

Ludziki doradzali aby nie jechała bo Cieplice podtopione,komunikcji nie ma .

Dziś kobitka skontaktowała się ze swoim NFZ i dodała taki wpis

,,...No więc rano zadzwoniła do mnie pani z NFZ sama i zaproponowała zmianę terminu i miejsca jeżeli sobie życzę...strasznie było mi tych Cieplic szkoda. Śmiałam się że niech mi daje coś od jutra bo nie chce mi się rozpakowywać walizki stanęło na Busko-Zdrój sanatorium Rafał od 1 października. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie informacje...."

Więc Tobie pozostaje tylko czekać i trzymać rękę na pulsie
ODPOWIEDZ