Muszelka w Kołobrzegu
Re: Muszelka w Kołobrzegu
pan doktor załatwiał tylko interesy i nigdy go nie było............. łacha że pozwolił wejść do środka........
W 1-szym dniu do innego sanatorium przeniosło sie pare osób po takim """ miłym " traktowaniu. Brud.....w trakcie 21 dni 2 razy zamkneli basen.......... przez """przesadną czystość."""..........hiiiiiiiiiiiiii dziewczyny miały więcej syfów na skórze niz włosów,,,,
Wiecej nie otworzyli..........basenu.wanny myłam sama.........bo syf straszny..............
na dokłądkę panie z kołobrzegu mają "dar" wrednych min....ciągle złe, niezadowolone, fukały, krzyczały, ustawiały nas po kątach. Jak ktoś myśli że to nie jest prawda.to życzę miłego pobytu w Muszelce........ więcej mi się nie chce pisac!!! Mogłąbym napisac książkę o piekle ktore tam przeszłam............
UCIEKAJCIE Z MUSZELKI DALEKO.........najlepiej omijajcie ją dużym łukiem.......MARYSIA
Marysia50 pisze:Ciesz się że ten burdel w MUSZELCE jest zamknięty............... bo Panie chamskie by cię zajechały........a w Mewie były miłe panie,,,,,,,,,MUSZELKĘ powinno się zamknąć NA ZAWSZE.....................
Te twoje wspomnienia dotyczą jakiego okresu ? Wyglada na to że sprzed remontu, więc może dlatego zarządzili tam remont, ponieważ chcieli poprawić sytuacje. Ciekawe czy remont tam już sie zakończył.
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Do Marysi50,
Marysiu napisz w jakim terminie byłaś w Muszelce. Twoje zarzuty są bardzo poważne i moim zdaniem Twoją opinię
należałoby przekazać menadżerowi ośrodka Uzdrowiska Kołobrzeg pod który należy również Muszelka.
Pozdrawiam
Selene