Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziękuję wam za odpowiedzi. Mam dziwne wrażenie że tam odgórnie kierują się data urodzenia i to mnie przeraża ale już nie raz spotkałam się z opinią ( jeżdżę od 11 lat) że zajmuje miejsce na prawdę chorych.
Szkoda, że od razu nie dzwoniłaś Zosiu, miałem podobny przypadek, bo podejrzalem w przeglądarce, że dostałem przydział do Goldapi, to od razu w tym dniu zadzwoniłem, że ja tam nie pojadę że względu na słabą komunikację, a autem tak daleko nie mogę kierować, bo mi noga drętwieje. Miła pani zapytała czy odpowiada mi Kołobrzeg Arka spa, więc się nie zastanawiałem i wyraziłem zgodę.
Dziś zadzwoniłam o trafiłam na bardzo nie miłą panią masakra. Nawet nie dała mi dojść do głosu ani podać argumentów za zmianą miejsca. Mało tego to w pewnym momencie tak na mnie podniosła głos że nie wytrzymałam kazałam jej na mnie nie krzyczeć . Powiedziałam do widzenia i że nie życzę jej miłego dnia i tyle. Weszłam na IKP i tam elektronicznie napisałam uargumentowaną prośbę więc teraz czekam na odpowiedź. Mam ten plus że ja mogę składać kilka razy w roku bez odczekania terminu i zawsze jadę do szpitala sanatoryjnego więc co mam być to będzie .
Wystawione skierowanie to jeden problem ale drugi zwroty to po 18 miesiącach a te jeśli nie mineły o zwroty nie można prosić to kolejne utrudnienie o ile tak tu jest. Pisanie w ikp prośby hm jednym pomaga innym nie ja pisałem olali sprawę a dopiero pisemna prośba poparta dokumentami odniosła pozytywny skutek .Połczyn wziął bym w ciemno ale to ja dwie godziny i jestem ,czekam na ponowne skierowanie czy znowu złośliwie też dostanę w to samo miejsce kto wie powodzenia z wyjazdem ,ja bym pisał pisemną prośbę też poleconym wysłał i czekał na decyzje może ktoś inny to rozpatrzy i się uda