ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Niestety masz rację, wszystko przez zmęczenie. :roll: Dzisiaj się nie wyspałam, bo wstawałam o 5.00 ( jutro też :roll: ), a poza tym ok. 2.00 w nocy ryś darł japę. :lol: O ile to by mnie nie obudziło, to niestety poderwało na równe nogi moją towarzyszkę, którą niepotrzebnie nagnałam na noc do domu :evil: ( dziś nocuje na dworze :oops: ). Koniecznie trzeba było ją wypuścić, co spowodowało, że się mocno rozbudziłam i potem nie mogłam długo zasnąć. Jak wreszcie zasnęłam, to zaczęły mi się mieszać sny z jawą. :mrgreen: Budziłam się co chwila i zasypiałam, nie wiedząc czasem gdzie jestem. :o :shock: :lol:
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Od jakiegoś czasu myślałam, że chcę zmienić auto którym jeżdżę do pracy, ale ciągle są inne potrzeby i z rozsądku odkładam to na inny czas. Ale wszechświat wysłuchał moich myśli i zrobił wszystko by nie było wyjścia. :D
Zaraz idę spać, już prawie się obrobiłam, teraz tylko wszystko spakować i będzie czas wypocząć, przed jutrzejszym kolejnym długim dniem pracy. Pewnie znów wrócę gdzieś ok.18.00. :roll:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Dzień dobry :kwiat:
Andy ja nie śpię w piżamie :roll:
Miłego dnia życzę :kwiat: :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Nie podejrzewałem, że w ubraniu :roll: :lol: .
Cześć Martinko i Aniołku :D , dziękuję i Wam też spokojnego i miłego dnia :kwiat: .
Aniołku, wszechświat mógł to w bardziej spokojniejszy sposób Ci to uświadomić :evil: . Na przykład korozja wyszła na wierzch, dziura w błotniku, ostatecznie silnik kaszleć........ lub czarna dziura na parkingu ;) :lol: .
Jak widzę, to chyba ja też będę otulał Cię skrzydłami ;) :D , bo Twój chyba chwilowo poszedł na siusiu :roll: ....... dobrze, że nie na drugie :oops: :P .
Za dużo mózg bierze roboty na noc :P , a potem mocno to przetrawiasz :oops: . Nadmiar obowiązków też robi swoje. Zaproponowałbym Ci wyciszenie, ale Ty ciągle fruwasz, a za nóżki nie będę Cię ściągał :o ....... chyba, że sama będziesz tego chciała ;) :D .
A na razie nie skupiaj się na wielu tematach :oops: , a odfajkowuj po kolei :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wszechświat wiedział, że u mnie to nie przejdzie, że musi być ostre cięcie, bo w innym wypadku będę szukać innego wyjścia. :P
Dobry wieczór! :D
Tak jak przewidywałam, wróciłam z pracy po 18.00. :shock: Szybka kawa i dalej do zadań tych, których odłożyć nie można, bo są terminy nieprzekraczalne. Reszta spisana leży na biurku jak widmo, które straszy i czeka na odhaczenie. :roll:
Wyciszam się przy codziennej medytacji i podczas spacerów w lesie. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To wyciszaj się i odpoczywaj :) ........ w pracy też ;) :lol: .
Wszechświat ma na wszystko lekarstwo ;) i nie powinien tak "miśkiem" pomiatać :lol: .
Dzisiaj też się wyskakałem, przy segregowaniu w piwnicy. Wiedziałem, że jest tam pewna rzecz, tylko nie wiedziałem w którym miejscu. Przynajmniej z połową już się uporałem :roll: , a ile rzeczy wydobyłem na światło dzienne :roll: . Robisz loczki ? to mam elektryczne wałki :P i jeszcze więcej przydasi :lol: . Za jakiś czas znowu będzie trzeba podejść, tylko teraz będzie gorzej, bo półki coraz niższe :oops: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To na szczęście nie był Misiek, to była mała, stara, biedna Chmurka. :cry: To może dziwne, ale jakoś tak przywiązuję się do aut i jest mi przykro, że jutro pojedzie na szrot. :( To chyba przez tę bajkę dla dzieci Auta, albo przez to, że nadaję im imiona. :?
Porządki w piwnicy to niekończąca się opowieść. Tam się dzieją cuda. :shock: Wynosisz i wynosisz, a na koniec się okazuje, że nadal jest tam tyle gratów, jakbyś nic nie zrobił. :lol:
Dziękuję za wałki, loczków nie kręcę. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do przedmiotów też się przywiązujemy, zwłaszcza jak spełniają nasze oczekiwania :) .
Jakbyś coś potrzebowała, to mów szybko, żeby nie poszło na śmietnik :lol: . Słoików też mam dużo i dużych :o .
Już najwyższy czas przygotowywać się do łóżeczka ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zrób wykaz rzeczy zbędnych, to rzucę okiem i może coś znajdę. ;) :lol:
Za słoiki też dziękuję, mam całą kolekcję, od maleńkich pizdryków po wielkie słoje. :D
Też czuję, że czas się zakopać pod kołderkę, bo jutro znów pobudka o 5.00. :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Poroże jelenia czterolatka ---> sztuk jedna ;) :lol: .
Zakopuj się, bo ja mam czas....... sam się budzę przed świtem :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czyżbyś był myśliwcem ;) :?
Już się zakopałam. :D
ODPOWIEDZ