Muszelka w Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Re: Muszelka w Kołobrzegu

Post autor: wikul »

Nikt nie chce napisać jak było w Muszelce ?
Marysia50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2012 19:31

Post autor: Marysia50 »

BYŁo koszmarnie............nigdy tam nie jedż.....!!!!!!!!!
Marysia50
Kuracjusz
Kuracjusz

Muszelka to piekło które może tylko u nas Polaków takie sanatorium zaistnieć........... obsługa straszna, chamska pyskata. O 22,00 w sanatorium kontrola pokoji, jak cie nie ma to przechlapane, Ja siedziałam na dole na internecie to mnie wyzwała......mimo ze wiedziała od dziewczyn że tam jestem. Burdel z budynkami A, B................ nikt nic nie wie,,,,,,,chamstwo i wyzwiska w stylu........ty stara jak masz sklorozę wiekszą niż 70 latka,,,,,,,,,,,,,cytaty jedne z wielu.................A TY PO CO TU BEZ OKULARÓW............ pani pielęgniarka taka miła i grzeczna,
pan doktor załatwiał tylko interesy i nigdy go nie było............. łacha że pozwolił wejść do środka........
W 1-szym dniu do innego sanatorium przeniosło sie pare osób po takim """ miłym " traktowaniu. Brud.....w trakcie 21 dni 2 razy zamkneli basen.......... przez """przesadną czystość."""..........hiiiiiiiiiiiiii dziewczyny miały więcej syfów na skórze niz włosów,,,,
Wiecej nie otworzyli..........basenu.wanny myłam sama.........bo syf straszny..............
na dokłądkę panie z kołobrzegu mają "dar" wrednych min....ciągle złe, niezadowolone, fukały, krzyczały, ustawiały nas po kątach. Jak ktoś myśli że to nie jest prawda.to życzę miłego pobytu w Muszelce........ więcej mi się nie chce pisac!!! Mogłąbym napisac książkę o piekle ktore tam przeszłam............
UCIEKAJCIE Z MUSZELKI DALEKO.........najlepiej omijajcie ją dużym łukiem.......MARYSIA
Marysia50
Kuracjusz
Kuracjusz

Ciesz się że ten burdel w MUSZELCE jest zamknięty............... bo Panie chamskie by cię zajechały........a w Mewie były miłe panie,,,,,,,,,MUSZELKĘ powinno się zamknąć NA ZAWSZE.....................
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

Marysia50 pisze:Ciesz się że ten burdel w MUSZELCE jest zamknięty............... bo Panie chamskie by cię zajechały........a w Mewie były miłe panie,,,,,,,,,MUSZELKĘ powinno się zamknąć NA ZAWSZE.....................

Te twoje wspomnienia dotyczą jakiego okresu ? Wyglada na to że sprzed remontu, więc może dlatego zarządzili tam remont, ponieważ chcieli poprawić sytuacje. Ciekawe czy remont tam już sie zakończył.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witam,

Do Marysi50,

Marysiu napisz w jakim terminie byłaś w Muszelce. Twoje zarzuty są bardzo poważne i moim zdaniem Twoją opinię
należałoby przekazać menadżerowi ośrodka Uzdrowiska Kołobrzeg pod który należy również Muszelka.

Pozdrawiam
Selene :)
ela66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 09:57

Post autor: ela66 »

Muszelka jest w remoncie,zadzwoń do NFZ upewic się musisz.Tam na pewno jest remont.
ODPOWIEDZ