Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dopiero teraz widzę, że się zderzyliśmy w drzwiach sypialni.
Chętnie bym pogadała i ja, bo uwielbiam nocne rozmowy, ale górę bierze Rozważna.
Uściślam: cały tydzień pracujący.
Tak myłam rano włosy, ale skorzystałam z domowej wichury.
Dziękuję i wzajemnie.
Nic nie będę mówił ....... tylko pomyślę jaka jesteś czuła . Ja mam zadrapanie, a Ty ? .
Rozważna zawsze bądź , a kiedy będzie czas, to wtedy zostawimy obok........ .
To w sobotę i niedzielę też ? , czy weekendowe odrabianie prac i nie mam na myśli porządków .
Ale dzisiaj piękna pogoda się zrobiła. Ponad dwadzieścia stopni, aż się zgrzałem, a słoneczko dalej na czystym niebie świeci .
To gdzie Ty głowę trzymałaś ? .
Czyli znowu w piastunkę się będziesz bawić ....... może gumowe szelki pomogą ? .
Przyjdzie przyjdzie , bo już zapowiedzieli halnego. Tylko niestety po halnym przyjdą opady . To dopiero początki jesieni, a do zimy jeszcze daleko .