ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

O to, to, to, to. :lol:
I mam Cię. ;) Jednak myślisz i marzysz. :P :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Ale to z myślą o Tobie :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo dziękuję :D :kwiat:
A Tobie nic by to nie dało? :oops: :P
Jak zamilknę bez słowa, to znaczy, że mi prąd w mózgu odcięło. ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jakieś plusy by się znalazło ;) , o minusach nie będę mówił :oops: .
To nie przygniataj kabla :P . Idziemy do spania, żeby nabrać sił....... zwłaszcza Tobie są potrzebne :D .
Spokojnej i bez biegunki :lol: :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc :kwiat: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , chciałaś żeby wydłużyć nockę ? to już Ci ją załatwiłem ;) :lol:. Mam nadzieję, że się wyśpisz i humorek będzie dopisywał :) ....... i dzisiejsza też była udana :D .
Chlebek kupiony, jeszcze małe zakupy czekają i przy okazji nogi się poćwiczy. Jak na razie ma być dalej piękna pogoda, że opalać się można, tylko w tygodniu będzie zachmurzenie i prognozują opady. Zbieraj grzybki, będą na pierożki :) .
Miłego i słonecznego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mówisz o przestawianiu godziny? :? Jakbym wcześniej wiedziałem, że to Ty podejmujesz tę decyzję, to bym naciskała na odejście od tego zwyczaju, bo go nie lubię. :oops: :P
Dzień dobry! :kwiat:
Ale się wyspałam! :D Były dwa przebudzenia, ale tylko po to by przewróci odwłok na drugi bok i chrapać dalej. ;) :lol: A Ty widzę już tymczasem uprawiałeś shopping. :o ;) :D
Tak, prognozy są obiecujące :D , ale na grzybki się raczej nie wybiorę, bo po pierwsze będą tłumy ludzi, nie tylko miejscowych, ale i z Warszawy i Łodzi. :o Cóż, weekend każdy chce miło spędzić. Po drugie jest po pełni, to grzybki słabo rosną. Ale na spacer do lasu na pewno się wybiorę, to może jakiś zbłąkany okaz się trafi. :D
Miłej soboty! :kwiat: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Też mi to nic nie daje, ale nie tak bardzo przeszkadza....... prócz tego, że chodzę od zegara do zegarka :oops: . Mówią już od dłuższego czasu, żeby zlikwidować, bo tylko straty przynosi i niestety dalej nic z tym nie robią "gadające głowy" :roll: . Jakby to ode mnie w stu % zależało......... to już dawno byś nie musiała naciskać ;) :lol: .
Przy sobocie mogłoby braknąć, a jak się obudziłem o szóstej, to po co było tylko leżeć :oops: ....... jeszcze samemu :P :lol: .
Korzystaj z daru lasu, bo jak nie grzybki, to aromaterapię uskutecznisz, w dodatku nastrojową :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A mnie przeszkadza bardzo, bo zegara biologicznego się tak łatwo nie przestawia. :roll:
Skorzystałam, co nieco nazbierałam. :D Śniadanko i obiadokolacja będzie, a i trochę do suszenia pójdzie. :D
Relaks też był, a jakże. Leżenie w liściach pod drzewami sama przyjemność. :o :D Tak mi dobrze było, że prawie bym może i usła. Ale bałam się, że jak mnie jaki grzybiarz najdzie, rabanu narobi, służby wezwie i będzie afera, to wstałam i poszłam. :lol: :lol: Pogoda cudna. :D
Teraz biorę się za jajecznicę na maślaczkach, a do tego herbatka z igieł sosny i rumianku z "miodem" mniszkowym, bo czuję, że jeszcze te wirusy siedzą w organizmie i próbują atakować. :evil: Trzeba wspomóc swoich żołnierzy. :D
Namaste :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Niestety wiele osób ma takie problemy, a co za tym idzie przynosi efekty niepożądane dla organizmu. Może w niedługim czasie wyprostują tę sprawę :oops: , a na razie tylko mogę Tobie i im życzyć łagodnego przejścia :) .
I widzisz, kto wcześnie wstaje, to ma grzybki........ i śniadanko i obiadek i nawet kolację :P :lol: , nie mówiąc o przyjemnościach ;) .
To ciesz się jakby służby wezwał :P , a nie sam podjął "reanimacji" ;) :roll: .
Wspomagaj wspomagaj, ja też zacząłem pić miodek i nie tylko :) . Wyszło mi, że żelastwa mam trochę za mało :roll: ...... może jakąś sztabkę trzeba by przytulić ? :lol: .
Namaste :serce: :D .
ODPOWIEDZ