ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Tyle lat człowiek dawał radę to i teraz nie będę mocno się tym przejmować, że z niewiadomych przyczyn nikt nie potrafi się za to zabrać. :roll:
Jak ktoś wie na czym polega reanimacja i ma zamiar się jej podjąć, to wie również, że są pewne procedury wstępne, które na pewno by mnie wybudziły z jesiennego snu na liściach. :lol:
Jak bym spacerowała z gąskami, też bym nie pospała. :lol: :D
https://www.facebook.com/share/RpDmoVku5KZempnL/

Dobrze by było ustalić przyczynę tego niedoboru, zwłaszcza, że jesteś mięsożerny. Może jest problem z wchłanianiem? :? Pijesz kawę, herbatę lub kakao do posiłków? :?
Raz w życiu miałam niedobory żelaza i brałam zastrzyki, po których do dzisiaj mam zrosty. :shock: Ale to była ciąża, Ciebie o to nie podejrzewam. :lol: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Się nie ten adres mi skopiował, gąski miały być nie Zara :roll:
https://www.facebook.com/share/v/UF6eMG5Q71uSY497/
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Jak się widzi śpiąca księżniczkę, to trzeba ratować ;) ....... czekać aż się zamieni w żabę ? :oops: :lol:
Nie są to duże, bardziej takie na pograniczu. Jem coraz mniej mięsa, a jak już to niedużo. Na razie nic z tym nie będę robił, a za jakiś czas badania się zrobi :roll: .
Kawy nie pijam, herbaty prawie też, tylko kakałko i mineralna z minerałami :lol: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mam nadzieję, że nie trzeba Cię w ten sposób budzić ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Poczytaj o tym co jeść, by zwiększyć poziom żelaza, albo co może zaburzać jego wchłanianie. :)
Ale ja nie księżniczka, ja wiedźma, to inaczej się podchodzi do sprawy. :P
I nie trzeba mnie szczypać ani gęgać, mam czujny sen. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie widziałem, nie słyszałem, bajek nie czytam, to nie wiem jak się podchodzi do sprawy....... przecież nie z miotłą ;) :roll: .
Taaa, taki czujny, że jak wieczorem się kładziesz, to dopiero po Teleranku się budzisz :P :lol: .
Jeszcze w przyszłym tygodniu będę na pomidorkach, a później zmienimy odżywianie...... na pewno kiszona kapusta częściowo zastąpi pomidorki. Kasze, ziemniaki i makarony...... i dyniowa :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A może powinieneś zgłębić tę wiedzę, byś nie obudził się z ręką w nocniku. :oops: :P
A co do budzenia, to po co mam to robić jak jest spokój, cisza, i nie wyczuwam zagrożeń? :? :o
Rób jak ci pasuje, ja tam w talerzu nie będę Ci grzebać. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To się zapiszę do Ciebie na nauki ;) ...... będę u samego źródła :D i ręka w nocniku nie grozi :lol: .
No tak, przecież masz całodobowy, mobilny system alarmowy i w dodatku darmowy :lol: ...... tylko budzik przeszkadza :P .
Ależ nie będę Ci przeszkadzał jak chcesz pogrzebać....... może coś znajdziesz :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba, żeś się z myślącym inaczej przez ścianę macał ;) :lol: , jeśli uważasz, że jakaś wiedźma zdradzi mężczyźnie swoje tajemnice. :o :shock: To musisz się udać do Kaer Morhen, może Cię tam wyszkolą. ;) :lol:
Dokładnie tak, chowaniec czuwa. :lol:
Jeśli chodzi o jedzenie i grzebanie to jedno mam skojarzenie: przegrzebki, a tego to raczej nie wygrzebię z Twojego talerza. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No nie wiem kto był po drugiej stronie jak tynki kładłem ;) :lol: ........ myślę, że nie była taka cienka :P .
A gdzie ja po ostępach będę chadzał i to jeszcze po ciemku :roll: ...... z Tobą bym się odważył :D .
Jakoś za mięczakami nie przepadam :roll: . No chyba, że byłoby bardzo dobrze zrobione, to pewnie bym spróbował jednego gryza :o .
ODPOWIEDZ