Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Nie odpowiedziałem wczoraj, to przywitam się dziś .
Dzień dobry Martinko .
Niestety ten wczorajszy mecz liczbowo wyglądał tragicznie. Stosunek niewymuszonych błędów do uderzeń kończących najgorszy od 5 lat .
Niedobrze że teraz nie wszystko zależy już od naszej Igi. Jeżeli Krejcikowa wygra w ostatnim meczu z Coco to nawet wygrana Igi z Pegulą nie pomoże. Nie będzie półfinału i o obronie zeszłorocznego tytułu możemy zapomnieć.
Wtedy przyjdzie nam czekać na nowy sezon, może zmiana trenera zacznie przynosić efekty.
Udanego dnia
Dziwna ta końcówka sezonu .
Iga odpadła, nie obroni niestety tytułu, a Sabalenka mając autostradę do finału, gdzie czeka masa punktów i góra dolarów, rozsypuje się psychicznie i przegrywa z CoCo, która z kolei wczoraj po słabiutkim meczu uległa Czeszce.
Strata Igi w rankingu nie będzie w związku z tym na starcie nowego sezonu aż tak duża.
Przyznaję, że tak jak wczoraj byłem wściekły na Amerykankę, tak dziś chętnie bym ją uściskał.
Hurra! Białorusinka nie wygra finałowego turnieju! (Wiem, brzydko się zachowuję...)