ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Niestety pogoda u mnie bez zmian, czyli mgliście jak na Wyspach. :roll: Ale samopoczucie lepsze niż wczoraj. :D
Dzień dobry! :kwiat:
Oczywiście, że narzędzia są dobre i nie dewaluują ich znaczenia. Ważne, żeby się "nie usztywniać" przy ich stosowaniu. :lol:
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Niestety i u mnie się później zachmurzyło, ale nie było tak wilgotno, to nie odczuwało się chłodu :) .
Powoli będziesz się aklimatyzować do nowego czasu i pewnie już przed świętami nie będzie śladu :lol: .
Sztywnymi nie zawsze można zdziałać, ale i miętkimi też :P :lol: ...... trzeba używać tak, żeby był efekt ;) :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aklimatyzacja powiadasz :? Mam inną teorię. :P Ale zwał jak zwał, jak mówisz, liczy się efekt i skuteczność. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja tylko podejrzewam, ale Ty przecież lepiej znasz siebie, to możesz wysnuwać teorie :) .
Wiesz, że są drogi proste i kręte, ale czy lepiej prosto i szybko dojść do celu ? ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Można iść prosto i szybko utartymi, znanymi szlakami. Nic w tym złego, jeśli się tego potrzebuje. Ale można też dojść do celu drogą trudniejszą, krętą, za to obfitującą w doświadczenie, które nas wzbogaca. Dobrze, że mamy wybór:D
Teraz, wybieram jedną drogę, dobrze znaną do Łóżkowic, a stamtąd to już prosta, choć niekonieczne łatwa, droga do krainy fantazji. :D
Udanej podróży w marzenia senne życzę. Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję i nawzajem, śnij kolorowo :D .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , pewnie dzisiaj już wstałaś prawą nogą, jak tak wczoraj szybciutko smyrnęłaś pod kołderkę ;) :lol: .
Choć pogoda dzisiaj nie zachęca do wstawania :oops: ....... zwłaszcza jak przyśniła się szkoła w której byłem dorosłym uczniem :lol: , to podejmujesz ciągle nowe wyzwania, które jak zwykle stoją przed Tobą ;) .
Tak, masz rację :) , jak się spieszymy, to najlepsza prosta i szybka droga, tylko po co się spieszyć ? :roll: . Ale moim zdaniem lepiej czerpać przyjemności ze spokojnych dróg, które prowadzą przez meandry nie tylko przyrody, która nas otacza ;) :D .
Miłego i spokojnego..... już czwartku :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zawsze wstaję prawą nogą :P
Dzień dobry :kwiat:, a może dobry wieczór :?, bo ciemnica na dworze już. :roll:
Tak, spieszmy się powoli i nie chodźmy na skróty, bo kto drogi skraca, do domu nie wraca. :o Tak przynajmniej mówi porzekadło. :)
Czwartku :?: :?
Miłego wieczoru piątkowego. ;) :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To nie przestawiaj czasem łóżka ;) :lol: .
Przy takiej pogodzie, to szybciej zmierzch zapada :roll: ...... uważaj na szarych ludzi :oops: . Mieli wprowadzić obowiązek noszenia odblasków na ubraniach, ale jak zwykle na chęciach i gadkach się skoczyło :evil: . Nawet w miastach przy oświetleniu ulicznym ciężko zobaczyć szarych :shock: .
No widzisz jak mi czas powoli płynie :oops: ........ jeszcze jestem w czwartku :P :lol: . Od jutra powoli będę nadrabiał ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj tak, trzeba uważać. Ogólnie to bardzo nie lubię jeździć nocą, bo źle widzę, między innymi przez oślepiające mnie światła mijanych aut.
Wydać Ty jak emeryt, zawsze masz niedzielę. :P
Ciekawą dyskusję toczyłam ba podstawie ciekawego materiału. Konkluzja jest taka, że ludzkość na ślepym koniu jedzie, oddając mu pełnię władzy i prawa do decyzji. :o :shock:
ODPOWIEDZ