Kołobrzeg sanatorium Arka 07.01.2025

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gość

Re: Kołobrzeg sanatorium Arka 07.01.2025

Post autor: Gość »

Romanek pisze: 08 lis 2024 10:23 [...]Oczywiście chodzi o informacje inne niż widnieją na stronie[...]
Tylko takie zastrzeżenie było...
Ale faktycznie, nie doczytałem że w pierwszym poście wywołujesz do tablicy tych którzy byli ostatnio.
Sorry.
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2023 07:49
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: Romanek »

:D zdążają się tutaj różne sytuacje trzeba być otwartym na informacje 😉
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Romanek pisze: 08 lis 2024 11:10 sam byłem w tym obiekcie kilka lat temu, bardzie chodzi mi o bieżące informacje .....
A już Ci miałam pisać ;) , że to moloch nastawiony na komercję , gdzie kuracjusz z NFZ to gorszy sort i zło konieczne , kwaterowane w wieloosobowych pokojach .... że to obiekt znajdujący się tylko w granicach administracyjnych K-gu , bo tak na prawdę do samej strefy uzdrowiskowej i do Centrum miasta to mu cho cho i jeszcze trochę .... no , ale skoro już tam byłeś , to wiesz to wszystko ;) .... a w samym ośrodku , jeśli się cokolwiek zmieniło , to nie licz , że na pobyt z NFZ , na lepiej .
Dobrego pod każdym względem pobytu Ci życzę :D
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No niestety znam ośrodek z komercyjne strony teraz jako bieda z NFZ szokujące to relikt minionej epoki dofinansowanie z NFZ jest w wysokości około 4000 plus dopłata, żelazko czajnik telewizor lodówka parking 800zeta razem już ponad 5000... Jest już podstawa do traktowania jak gościa 🫣🥴
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

GIENIA pisze: 09 lis 2024 11:37
Romanek pisze: 08 lis 2024 11:10 sam byłem w tym obiekcie kilka lat temu, bardzie chodzi mi o bieżące informacje .....
A już Ci miałam pisać ;) , że to moloch nastawiony na komercję , gdzie kuracjusz z NFZ to gorszy sort i zło konieczne , kwaterowane w wieloosobowych pokojach .... że to obiekt znajdujący się tylko w granicach administracyjnych K-gu , bo tak na prawdę do samej strefy uzdrowiskowej i do Centrum miasta to mu cho cho i jeszcze trochę .... no , ale skoro już tam byłeś , to wiesz to wszystko ;) .... a w samym ośrodku , jeśli się cokolwiek zmieniło , to nie licz , że na pobyt z NFZ , na lepiej .
Dobrego pod każdym względem pobytu Ci życzę :D
Dziękować🤗
mustang1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2015 20:04
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mustang1 »

Gienia nie strasz Romanka ;) Ja byłem 2 razy w Arce i pojechał bym 3 raz. Za 1ym razem mialem 2u osobowy pokój, było super, a ostatnio w 2023 3osobowy,zeby nie wiekowi dziadkowie, też by było ok, ale to z pisu i tylko na okrągło leciało info :o, porażka, Wydaje mi się że to zależy jakie towarzystwo się trafi :?:, a że na końcu Kołobrzegu, to nic.. Gwaru miasta, to mam dosyć u siebie :lol:, piękna Promenada do samej Arki i dalej ścieżka rowerowa i piękne widoki, plaża na wyciągnięcie ręki, codziennie koncerty, wieczorem muzyczka :lol: do24ej. Zabiegi i jedzenie jak wszędzie. Pozdrawiam 8-)
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Odetchnołem z ulgą ze spokojem patrzę na nadchodzący czas.. Oby los uchronił mnie od politycznych nawiedzonych oglądaczy tv, chrapiących, pijaków i palaczy i innej maści znawców wszech rzeczy 🫣
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Nikt się nie wybiera?
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Romanek pisze: 08 lis 2024 10:23 Jak wygląda dyscyplina sanatoryjna. itd
Jedyne co musisz, to chodzić na zabiegi i zaliczyć wizytę kontrolną, poza tym jesteś wolnym człowiekiem, robisz co chcesz i kiedy chcesz. ;) :D
Byłam w marcu tego roku i wróciłabym tam z przyjemnością ponownie. Fakt..... towarzystwo w pokoju ma ogromny wpływ na to jak postrzegamy pobyt, moje było ok.
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Robię co chcę 🫣🥃🍾🍷🍹🍸🍻🍺🕺💃I z kim chcę? Zwiedzam Kołobrzeg nocą i wracam rano?
ODPOWIEDZ