ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Ciekawe kto był tym duchem :roll: ...... halloween się już dawno skończył ;) :lol: .
Cześć Aniołku :D , od razu mamili mamili :roll: , prognozowali........ tylko :P . Ale jak uwierzyłaś w ducha, to dlaczego nie mogłaś istocie z krwi i kości :lol:.
Połącz półkule lewą z prawą, albo na odwrót i zobaczysz, że inaczej popatrzysz na świat :o . Spacerek i kontakt z naturą na pewno w tym Ci pomoże :D .
A teraz zapraszam na śniadanko :) . Niestety już bez pomidorków, ale za to z papryką i kiszoną kapustą :P .
Miłego i spokojnego :kwiat: .
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Dzień dobry :kwiat:.
Andy, czytaniem ze zrozumieniem się zmęczyłam tyle piszecie z Kleinehexe , a jak kwieciście :) :kwiat: :kwiat:
Dobrego dnia Niedzielnego życzę :)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Martinko :kwiat: , bardzo przepraszam, że tak męcząca jest nasza lektura, ale nie obiecuję poprawy niestety. :P Nie ma wyjścia, trzeba się z nami pomęczyć. ;) :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie mam pojęcia kim był, bo to był duch, więc go nie było widać. Robił mi psikusy i tylko dzieci widziały to co ja, a reszta populacji oczywiście pukała się w głowę. :lol:
Chyba nie podejrzewasz, że ich nie łączę? :evil: ;)
Przecież wiesz, że pogoda mi nie przeszkadza w tym, by się cieszyć bliskością natury. :D Poza tym, warunki atmosferyczne to też natura przecież, więc je przyjmuję z otwartym sercem (czytaj prawą półkulą). :P Ale jakby słoneczko pokazało swoją buźkę, nie znartwiłabym się wcale. :D
To ja dorzucę sałatkę: jajka, ogórki kiszone, cebulka, pieczarki, kukurydza, jabłuszko i oczywiście majonez kielecki. Będzie burza? ;) :lol:
Dziękuję :kwiat: wzajemnie. :D
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kleinehexe mnie to wcale nie przeszkadza.
Fajne jest :!: :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Martinko :D , przynajmniej mózg pracuje ;) , a jak boli to znaczy, że się rozwija i rośnie :lol: .
Już się nie będę pytał jakie psikusy, ale mam nadzieję, że bardziej przyjemne niż mniej :o .
Nie wiem czy "te" łączysz, bo kobiety łączą różne półkule........ a mają ich więcej ;) :lol: .
Wiem, że wiele rzeczy Ci nie przeszkadza i żyjesz z naturą w zgodzie....... prawie ;) , ale na słoneczko musisz jeszcze poczekać :roll: ........ na razie musi Ci wystarczyć to angielskie :lol: .
A gdzie ta burza ma być ? :roll: ....... nic nie słyszę, nic nie widzę ;) :lol: .
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:) zawsze coś, dla odmiany , od tych bzdetów różnych :lol:..Zaznaczam, że czytam bardzo szybko i czasami musiałam wrócić, aby zrozumieć pisarzy :roll:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Martinko, to Ci się lektura troszkę wydłuża. ;) :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andy, psikusy były raczej uciążliwe, np. otwieranie drzwi toalety, gdy człowiek jest w środku i wiadomo co robi. :o :shock: :lol:
A ile tych autopsji przeprowadziłeś, że doliczyłeś się więcej niż dwie półkule :shock: i co wówczas zażywałeś? :oops: :P :lol:
Oj, myślę, że nawet więcej mi brakuje niż to prawie. Życie w pełni w zgodzie z naturą to jedno z moich marzeń. :D
Czyli jesteś jak te mądre japońskie małpki:🙈🙉🙊.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tylko z Panem Małpką ;) nie mylić, bo to przeciwieństwo tych japońskich. :oops: :P
ODPOWIEDZ