Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie jak małpki ........ https://youtu.be/7qH-pKL0ums
To dobrze, że nie byłaś w miejskiej ....... i Ci papier nie porwał .
Nie musiałem przeprowadzać i nie musiałem zażywać , co chwilę na bilbordach i reklamach pokazują ....... mówię o zewnętrznych .
A to jest o tym jak wiódł ślepy głuchego? To tak jak w naszym mózgu: beznogi jeździec i ślepy koń. Liczy się współpraca.
No tak, zapomniałam, że mężczyźni w pierwszej kolejności spostrzegają obfite zewnętrze, a nie bogate wnętrze.
Nie w pierwszej , a kto nam pod oczy podstawia ? ....... ja tam wolę w oczka popatrzeć .
Rambo nic . Tylko mówię, że go raz oglądałem i to w latach osiemdziesiątych, a teraz sobie przypominam jak Puls emitowała .
Zaraz podstawia. Natura tak urządziła i nie mów, że u was też natura, bo to błędne myślenie, wdrukwane przekonanie, procedowane przez ślepego konia. Beznogi jeździec wie, że do czego innego mama nam te półkule wyrychtowała.