Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam termin od 29.01 2025-19.02.2025 sanatorium Piast w Iwoniczu Zdroju.Prosze o opinie czy podpowiedzi jak tam jest, jak z parkingiem i ile może być płatny no i kogo tam z spotkam z forum
Witaj Malotka 80 . Podobnie jak Ty ja również wybieram się do Iwonicza, będę nieco wyżej bo w Górniku i to trochę wcześniej bo od 24.01.
Jakiś przypominam sobie to parking chyba tam jest ale najlepiej zadzwoń i spytaj w recepcji.
Pozdrawiam życzę udanej kuracji...
Osobiście odradzam sanatorium Piast, poczytajcie sobie opinię, nic się nie zmienilo, szkoda czasu i zdrowia na ten przybytek
Górnik polecam, Piast omijać szerokim łukiem.
Pozdrawiam IE.
Witaj jettp jesteś w takim razie szczęściarzem lub szczęsiarą że masz Górnik ...Mnie nfz jakoś nie rozpieszcza i jak nie Excelsior to teraz Piastmimo początkowego paraliżu na wieść jaki to obiekt muszę chyba mimo bardzo negatywnych opinii jakoś przetrwać.A skoro będziesz wcześniej zbadasz sytuację w podzięce kawka
Witaj irenae Fakt czytałam fatalne komentarze o tym ośrodku ale może nie będzie tak źle, potrzebuje rehabilitacji więc chociaż to może będzie skuteczne. Ewentualnie zapcham samochód swoimi rzeczami I jakoś przetrwam
Osobiście wybieram oczywiście Górnik i bardzo lubię tam jeździć na kurację . Jeżeli chodzi o Piast to nie jest to jakiś podwyższony standard i ogólna opinia jest taka trochę na nie, chociaż niejednokrotnie rozmawiałem z osobami które chwalili sobie kurację i pobyt w tym sanatorium.
Chyba wszystko zależy jak wysoko postawimy sobie poprzeczkę.
jetttp tu masz rację Byle byłaby możliwość przyłożyć głowę do poduszki resztę rzeczy w razie "w" mozna zapakować do samochodu i mieć a najważniejsza rehabilitacja no i niekonfliktowa osoba w pokojuTo tylko 21 dni
Hej Malotka 80 jestem smakoszem kawki i dlatego sprawdziłem u źródła : przy sanatorium jest 15 miejsc parkingowych położonych na pochyłym placu i jeżeli będzie tam ślisko to będzie zakaz parkowania , można dzwonić najlepiej dwa tygodnie przed kuracją i uzgodnić ten parking w cenie 260 zł za turnus 21 dni. Jeżeli tam nie zaparkujesz to są miejsca bezpłatne na przeciwko Baru na górce bliżej Górnika, trzeba trochę podejść ale niewiele
Mmm to kawka załatwiona ależ tego co czytam chyba będę potrzebować pomocy z tym parkingiemNie powiem że aż tak jestem niedzielnym kierowcą ale posmakowałam lot autem na śniegu i trochę strach zostałCo do cennika za 21 dni to zwala z nóg ,robią się drożsi jak Krynica Zdrój