Sanatorium Piast Iwonicz zdroj od 29 stycxnia 2025

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 3 razy

Re: Sanatorium Piast Iwonicz zdroj od 29 stycxnia 2025

Post autor: irenae »

Witam ponownie
Jeśli chodzi o parking, to śmiało można parkować na pobliskich ulicach, oczywiście bez opłaty.
Także z tym parkingiem koło ośrodka proponowała bym się wstrzymać i poszukać miejsca w okolicy. Wiadomo parking koło sanatorium to dodatkowy koszt!!!
Życzę wszystkim udanego pobytu i skutecznej rehabilitacji.
Pozdrawiam IE :)
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2023 18:46
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Malotka80 »

irenae
Może się jakoś uda z parkowaniem a najważniejsze to zabiegi no i nie konfliktowa osoba która też nie będzie po zabiegach siedzieć tylko z pilotem w ręku😅 a wyjdzie na space i na terapię muzyką😄
Gość

Post autor: Gość »

co tam brak luksusu w Piaście , Malotko przygotuj dobre buty na spacery bo w styczniu to prawie zawsze Iwonicz tonie w śniegu a także ładne buciki na tańce a parkowanie samochodu to jakoś Ci wyjdzie. :)
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Jettp mnie co do tańców nie trzeba dwa razy prosić😅😄 aby tylko był tancerz 🙈
Jeśli trafi się snieg ,wydreptam ścieżki 🤣
Gość

Z takim nastawieniem to to kuracja będzie udana , czego Ci serdecznie życzę. :roll:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

To z tym tonięciem w śniegu w Iwoniczu, raczej nam się nie sprawdziło w tym roku na przełomie stycznia i lutego.
Było nas kilka osób z forum i raczej śniegu było na lekarstwo, a przydały by się wtedy ocieplane kalosze :roll:
W Iwoniczu grają co dziennie w kilku lokalach, a tancerzy nawet miejscowych jest do oporu :lol:
Jest takie miejsce do parkowania na przeciwko kościoła i my tam parkowaliśmy jeżdżąc samochodem na tańce, a mieszkaliśmy na końcu Iwonicza w Światowidzie.
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Jettp dziękuję bardzo, oby była... no i kawka chyba też ?-to w podzięce za te wszystkie informacje 😁
Gość

zbigniew165 pisze: 22 lis 2024 06:22 To z tym tonięciem w śniegu w Iwoniczu, raczej nam się nie sprawdziło w tym roku na przełomie stycznia i lutego.
Było nas kilka osób z forum i raczej śniegu było na lekarstwo, a przydały by się wtedy ocieplane kalosze :roll:
W Iwoniczu grają co dziennie w kilku lokalach, a tancerzy nawet miejscowych jest do oporu :lol:
Jest takie miejsce do parkowania na przeciwko kościoła i my tam parkowaliśmy jeżdżąc samochodem na tańce, a mieszkaliśmy na końcu Iwonicza w Światowidzie.
Szkoda że nie było śniegu , ja miałem więcej szczęścia bo na początku stycznia tego roku jak i w latach ubiegłych przeważnie było bajecznie dużo śniegu jak dodać iluminację i dobrą kurację w Górniku to chce się jeździć do tego miasteczka .
Pozdrawiam.... :)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ja wbrew Twojej opinii nigdy więcej Iwonicza zimą, bo dziura za.... dechami, ponuro, dużo obiektów nieczynnych, zrujnowanych. Tam się czas zatrzymał na latach osiemdziesiątych.
W tym samym terminie co Malotka będę w Dusznikach Zdroju i myślę, że będzie dużo lepiej.
Gość

Hej Zbigniewie , Duszniki to moje ulubione miejsce , w najbliższe Andrzejki będziemy się bawić właśnie w Dusznikach. Jak jakieś pytanka to w miarę możliwości odpowiem , znam tam każdą dziurę w drodze :lol:
ODPOWIEDZ