Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Byłem w ubiegłym roku w czerwcu . Warunki ogólnie dobre . Pokój 3 osobowy duży . Zabiegi na miejscu . Wyżywienie jak dla mnie wystarczające i w miarę smaczne. Reszta w zależności co kto lubi. Pozdrawiam.
Nie ma informacji, bo ludzie tylko pytają o informację przed wyjazdem do sanatorium, a w trakcie pobytu jak i po powrocie cisza, a jak już napiszą, to dwa, trzy zdania i koniec opinii.
Opinię obszerną i konkretną piszą tylko forumowicze, którzy udzielają się nie tylko przed wyjazdem, ale cały czas są na forum,
jednak nie jest nas, aż tak dużo, żeby tych opinii z naszych wyjazdów było wiele.
Dostałam przydział do sanatorium York w Ciechocinku od 10.03 do 31.03.2025
Czy ktoś może orientuje się czy można zarezerwować sobie pokój i przyjechać dzień wcześniej?