ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 74 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Ooo, nie sądziłam, że pojawisz się w weekend. :shock: Witaj po przerwie, mam nadzieję, że była pomyślna. :D
Tak, tydzień był pomyślny, przy matjasach też, bo kolejny test wykonany. :D Tylko trochę mniej pomyślności zadziało się w piątek. :roll: Czyżby zadziałał mechanizm: piątek trzynastego? :? Osobiście nie bardzo w to wierzę, ale...
Dom na święta ustrojony, także niech tam wieje, niech tam leje, ja się bawię ja się śmieję i byle do wakacji. :lol: :lol: Chociaż śnieżyca to mi się marzy... :o :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Coś się popsuło i nie mogłem odpowiadać :roll: .
No to do rzeczy...... w Tatrach jest już śnieg :lol: .
Cieszę się , że tydzień upłynął Ci pomyślnie :D , a tam jeden dzień to jak ziarnko grochu pod górą piernatów i w dodatku ostatni dzień w pracy....... to jak woźny z dzwonkiem ;) :lol: .
Taaa :roll: , piątek trzynastego kiedyś zawsze się trafi :P ....... a Ty przecież wierzysz w magię liczb....... i matematykę :lol: .
Tak, w miarę pomyślnie, może po świętach jeszcze końcowe wyniki :) .
Dzisiaj oglądałem dramat sensacyjny "Small World" Patryka Vegi :oops: ...... a teraz jeszcze coś na ząbek ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widać byłeś zablokowany i stałeś dwie kolejki. :lol: :lol:
I co mi po śniegu w Tatrach. :roll: Niech oczywiście tam zalega, ale i w centrum mogłoby trochę też sypnąc, a nawet więcej niż trochę, bo współczesne dzieci już nie wiedzą jak bałwana się lepi i sanki wciąga na górkę. :cry:
W weekend obejrzałam polecany przez Ciebie "Dungeons & Dragons : Złodziejski honor" i nie powiem przyjemnie się jeździło na łyżwie. Chyba znalazłam odniesienia do wszystkich ważniejszych klasyków gatunku. :D
Za Wegą nie przepadam, ale filmu nie widziałam, więc nie oceniam. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale miałem kartę....... wychodzisz z więzienia :lol: .
Od czegoś musi zacząć, a od góry najlepiej . Przyjdzie i czas na niższe tereny :P . Na razie nich Bolka i Lolka oglądają, to zobaczą jak było za naszych czasów....... bez netu ale za to z bałwanami :lol: .
Tym razem bez przekleństw......
https://www.filmweb.pl/film/Small+World-2021-846163/vod
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc ;) ........
Cześć Aniołku :D , chyba po tych "ja się bawię ja się śmieję" senność Cię zmorzyła :lol: .
Ostatni tydzień przed świętami, to ostatni czas na ostatnie przygotowania....... i ostatnie obietnice nie przejadać się :P :lol: .
Oj jakby się śnieżek przydał :oops: , szaro, buro i ponuro, a na dodatek słoneczka nie ma i nie będzie. Za to deszczowe dni zapowiadają, nawet na święta :roll: ......... za moich czasów, to były święta :o . Już na Andrzejki był śnieg, a na Barbary, to i błyszczący i chrupiący pod butami :) . Sanki, to jak koń przed saloonem na westernach przed domem stały i nie znały dnia ani godziny........ kiedy będą używane ;) :lol: . No cóż :roll: , pomarzyliśmy to teraz do śniadanka i obowiązków :P .
Miłego i spokojnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dokładnie tak. :lol:
Dzień dobry, czy może dobry wieczór, bo ciemność widzę, ciemność. ;) :lol: I te ciemności ciągną się od dłuższego czasu. Nie rozpieszcza nas pogoda, oj nie. :D
O właśnie, niedawno dyskutowałam z sąsiadką, że kiedyś były śnieżne święta, a ona twierdziła, że i kiedyś często śniegu na Wigilię nie było. Nie spierałam się, bo moja pamięć bywa zawodna, ale też pamiętam śnieżne zimy od końca listopada do marca. :D
To ja na kawkę z kakao mogę teraz zaprosić. :D
Miłego wieczoru! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nieważne czy dzień czy wieczór :roll: , choć w dzień nawet wiaterek przeganiając chmurki odsłaniał słoneczko i już inaczej się robiło :) .
Nie notowałem, ale podejrzewam że i w Sylwestra mógł kiedyś deszcz padać :lol: . To jest pogoda, a przecież pogoda zmienna jest ;).
A ja za chwilkę będę robić budyń czekoladowy, to będzie do pary :P :lol: .
Skończyłem oglądać kolejny film z zapasów :lol: ...... "Spadkobiercy" z 2011 r. komediodramat z Clooneyem. Jak niektórzy mówią jest to film "wzruszający, pogodny, zabawny i bezlitośnie ludzki".
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiadomo że pogoda jest zmienna, przecież pisałam, że nie ma się nawet co do prognoz przywiązywać, bo one często nietrafione, ale miałam na myśli całokształt, a nie pojedyncze przypadki. Jednak nie ma co dywagować, było minęło, po co do tego wracać. :D
Budyń już chyba wystygł. :P
Dobrze, że masz czas na rozrywkę. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Trzeba lawirować między obowiązkami ;) :lol: ........ przynajmniej daleko do kina nie trzeba chodzić :P .
Zmienna....... jak kobieta....... jak mówi powiedzenie ;) .
Wystygł ? do tej pory ? :roll: ........ musiałbym trzymać pod pachą :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I zawsze ma się zagwarantowane najlepsze miejsce na widowni. 8-)
W końcu pogoda to rodzaj żeński, ale mimo to nie ulegałabym stereotypom, bo to do dobrego nie prowadzi. :oops:
Pod pachą?! Też masz pomysły :o :shock: Na piecu, na piecu się trzyma :P
ODPOWIEDZ