Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Na mojej informacji, że wyjeżdżam 26 marca - za sześć dni od dzisiaj- też nie ma chętnych. W "Bajce" i w "Zdrojowym"[/b,] turnus przed Twoim rozpoczyna się tego samego dnia . Razem około 250 osób.
Witajcie nie przejmujcie się ,często tak jest ,że nikogo nie można pozyskać na wspólny wyjazd ale jak już zajedziecie bedzie OK
Pozdrawiam i miłego pobytu ,oraz odpoczynku
kruszynka
Dokładnie macie rację, pozostało mi tylko dobre , pozytywne nastawienie. W piątek zadzwoniłam aby zarezerwować sobie pokój.. i co się okazało pokoje dwu osobowe tylko dla małżeństw a mi pozostała albo trójka albo studio, wszystko przez moją połówkę.. nie chce ze mną jeździć do sanatorium.
Moja druga połówka też nie chce ze mną jechać Powiada że odpocznie od mojego gadania I wystarczy jednego co choruje Zawsze spotykam wspaniałych ludzi i jest zabawnie nie da się nudzić. A pokuj trzy osobowy to dopiero pogaduchy