Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry!
Jeszcze nic nie jadłam, a ciało i duch został nakarmiony energią z innego źródła niż pokarm i jest dobrze.
ANDY12345 pisze: 27 gru 2024 08:08
Cześć Aniołku , chyba będę się musiał w zegarmistrza zabawić ....... tylko nie z Tobą .
Przymrozek pięknie pomalował wszystko wkoło na biało , tylko mgła ogranicza widoczność .
A teraz, po świętach trzeba zmienić jadłospis. Zapraszam na jajecznicę z cebulką....... z zapachem pieczarek .
Miłego i przyjemnego, może i też słonecznego .
Czas Ci się zatrzymał? Może to znak, sygnał?
Jeszcze nie zmieniam jadłospisu, u mnie będą jeszcze świąteczne smaki.
Słoneczko uciekło, mrozu też nie ma, za to świat otula mgła. Też piknie.
Miłego!
I z owsa pasztet by ukręcił. Nie trzeba tylko ze standardowych rozwiązań korzystać.
Pewnie, że czas się dla mnie zatrzymał w tym linearnym znaczeniu.
Znak, sygnał do zmiany, przebudzenia.
ANDY12345 pisze: 27 gru 2024 17:28
Wiem, na placu sprzedają wegetariański ...... już wolę sam groch .
Kleinehexe pisze:
Tylko ja lubię długo w wannie zalegać
Mam nadzieję, że w niej nie śpisz ? , bo Ci głowę będzie trzeba trzymać .
To "pyszności " sprzedają u Ciebie na placu. Moje wegepasztety są lepsze niż sam groch, ale trzeba być też otwartym na nowe, a nie tylko utartymi ścieżkami podążać.
Spać całą noc to nie śpię , ale książki i telefony zdążyło mi się utopić.