Parking Kołobrzeg Medical Spa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wiktor69
Na forum od: 19 gru 2024 21:37
Oddział NFZ: Śląski

Parking Kołobrzeg Medical Spa

Post autor: Wiktor69 »

Czy ktoś się orientuje gdzie taniej niż przy sanatorium można zaparkować na 3 tygodnie? Niestety 800 zł to ciut za dużo a tak liczy sobie sanatorium za parking.
Tamaryszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2021 14:02

Re: Parking Kołobrzeg Medical Spa

Post autor: Tamaryszek »

Za torami po drugiej stronie ośrodków sanatoryjnych poza SPP można parkować za darmo. Na forum jest dużo info. na ten temat choć nie wszystkie rozsądne.
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2023 07:49
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: Romanek »

Po prawej stronie Arki przy pętli jest parking bodaj 250 zeta na prywatnym terenie
mustang1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2015 20:04
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mustang1 »

Tamaryszek pisze: 02 sty 2025 15:45 Za torami po drugiej stronie ośrodków sanatoryjnych poza SPP można parkować za darmo. Na forum jest dużo info. na ten temat choć nie wszystkie rozsądne.
Oj, jak ja byłem w Arce na przełomie maj-czerwiec 2023, to też ktoś zostawił na nie strzeżonym parkingu obok Arki i mu wycięli złodzieje katalizator 🙉 8-)
Tamaryszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Parkowałem 400-600m od kładki nad torami kolejowymi w marcu 2024r. A nie po dziurach w okolicach Arki i autem nieco tańszym od 600 tys.zł ale droższym od 2 tys zł. Nikt mi niczego nie wyciął i mam do tej pory :oops: .
mustang1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pisałem że na parkingu nie strzeżonym, a nie po dziurach!! Ale jak miałeś auto,, nieco tańsze" jak 600tys.to zł., to złodzieje bali się nawet zblizyc :lol: 8-)
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jutro sprawdzę ale chyba garaż wezmę
Tamaryszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

mustang1 pisze: 02 sty 2025 18:14 Pisałem że na parkingu nie strzeżonym, a nie po dziurach!! Ale jak miałeś auto,, nieco tańsze" jak 600tys.to zł., to złodzieje bali się nawet zblizyc :lol: 8-)
Ale w okolicach Arki tej nowocześniejszej wszystkie parkingi niestrzeżone są daleko od zabudowań na pustkowiu zarośniętym krzakami, a i tak są płatne od rana do wieczora i po nocy mało kto tam chodzi. Może Romanek zbada sytuację i coś napisze.
mustang1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Arki spa! Plac zarośnięty krzakami, to nie parking ;) Nie strzeżone parkingi są w każdym mieście, a to co pisałem wyżej odnosiło się do parkingu nie strzeżonego blisko Ikara. 8-)
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Garaż 40 zeta za dzień tyle samo strefa płatnego parkowania miejska właśnie od Oskara się zaczyna :D
ODPOWIEDZ