Witam na imie mam Robert jestem z łodzi .Trafiłem na turnus z Nfz 28 Stycznia do Sanatorium Równica w Ustroniu...

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Robert196705
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2025 09:35

Witam na imie mam Robert jestem z łodzi .Trafiłem na turnus z Nfz 28 Stycznia do Sanatorium Równica w Ustroniu...

Post autor: Robert196705 »

Połączenie z łodz do ustronia nie jest w tym dniu za ciekawe dwie przesiadki ..są wygodniejsze połączenia ale o innych godzinach..putanie moje czy ktoś 28 stycznia też może jedzie autem z łodzi lub jej okolic jestem wstanie dojechać pare kilometrów do kogoś kto jedzie do Ustroń Równica 28 stycznia ..z.poważaniem Robert.ps do paliwa oczywiscie dokładam
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Re: Witam na imie mam Robert jestem z łodzi .Trafiłem na turnus z Nfz 28 Stycznia do Sanatorium Równica w Ustroniu...

Post autor: Samosia »

Witaj.....Osobiście nie wybieram się ale.....skoro np.w innym dniu masz lepszy dojazd to można zadzwonić i zapytać czy jest np.możliwość przyjechać dzień wcześniej....wiem,że to dodatkowy koszt ale może warto.
Robert196705
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2025 09:35

Re: Witam na imie mam Robert jestem z łodzi .Trafiłem na turnus z Nfz 28 Stycznia do Sanatorium Równica w Ustroniu...

Post autor: Robert196705 »

Dziękuje za odpisanie..tak wyczytałem na forach innych sanatoriach że jest to jakieś wyjscie i dobry sposób by jaj najwcześniej zaluczyć odprawe przy recepcji i zorganizować jak najlepszy pokój....zostało 8 dni jak nikt się nie odezwie to cóż pociąg i dwie czy trzy przesiadki..dziękuje i miłego dnia
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 252 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Z Łodzi Fabrycznej Flix Bus wyjeżdza 1,10 ... o 5,10 jesteś w Krakowie ..... o 7,10 masz autobus do Ustronia ... ok 10 jesteś w Równicy :) trochę póxno ...
Ewentualnie dzień wcześniej też masz dobre połączenie z jedną przesiadką w Katowicach.... jesteś w Równicy ok 18 , mozesz tez wcześniej . Tylko musiałbyś telefonicznie zgłosić przyjazd i zapłacić za nocleg .
ODPOWIEDZ