Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chciałbym pierwszy raz pojechać do sanatorium z ZUS-u, oddział lubelski. Mam córkę pod opieką i chciałbym, żeby trafić w termin wakacyjny. Choroby układu oddechowego. Jak długo trwa oczekiwanie na komisję i potem na termin?
Ja czekałem tylko 3 miesiące od decyzji lekarza orzecznika ZUS. I nie jestem na rencie lub świadczeniu rehabilitacyjnym tylko na wniosek lekarza leczącego.
Chciałbym pierwszy raz pojechać do sanatorium z ZUS-u, oddział lubelski. Mam córkę pod opieką i chciałbym, żeby trafić w termin wakacyjny. Choroby układu oddechowego. Jak długo trwa oczekiwanie na komisję i potem na termin?
...witam, wniosek złożony 12 grudnia, kwalifikacja orzecznika 6 stycznia, 24 stycznia przydział sanatorium od 9 maja!...
Dziś złożyłam wniosek... okres oczekiwania na komisję 5 tyg, taka dostałam informację... złożyłam też dokumentację medyczną... Może dadzą zaocznie decyzję
Witam,
złożyłam wniosek 30grudnia. Komisja 6 luty z wynikiem pozytywnym. Teraz tylko oczekiwanie na przydział. Po 20 mija termin odwoławczy i spróbuję zadzwonić. Mam jeszcze tel. do tych Pań co przydzielają, bo kiedyś to dawali.