Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie.....Po perturbacjach jakie miał mój mąż ze swoim wyjazdem....odczekaliśmy od września do teraz i pod koniec lutego idziemy razem do lekarza rodzinnego aby nam wystawil wnioski ....mi teraz minie 18miesięcy od ostatniego wyjazdu a mąż już ma 24 miesiące więc po nadaniu nam numerów i odbyciu marcowo - kwietniowych wizyt u lekarzy będziemy próbować wydzwonić jakiś fajny zwrot w nasze ukochane góry....do odważnych świat należy
berbla65 pisze: 10 lut 2025 20:37
Właśnie rozmawiałam z koleżanką ....wniosek składała na początku sierpnia ( reumatologia ) ma numer 1 800 i bez przydziału pozdrawiam
My składaliśmy 21 sierpnia ale zanim zarejestrowali to pewnie byl koniec. Mamy dzisiaj numer 4900.
Darek55 pisze: 10 lut 2025 17:35
Zbyt piękne by było prawdziwe. Przy moim szczęściu marzec...wrednie i pewnie skierowanie do Goczałkowic
.Raczej na marzec nie dostaniesz przydziału ale tak jak piszesz Archibald czerwiec- lipiec. Jak dostaniesz Ustroń albo Goczałkowice to ,, wpadnę " na kawę pozdrawiam
No to jestem zaspokojony. Dziękuję a na kawę to wolałbym zaprosić gdzieś dalej latem na Bałtyk morze może