Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dskowronska pisze:Szanowni kuracjusze, bardzo proszę o odpowiedź.
Czy w Papierniku są możliwości przepustki na weekend?
Witam, 2 lata temu z wyjazdem nie bylo żadnego problemu, warunkiem był powrót w poniedzialek przed śniadaniem,
nie wiem jak jest w chwili obecnej , najlepiej pytaj na miejscu. Pozdrowionka.
piotr40 pisze:Ok.Postaram się przybliżyć co i jak.Sam budynek z poprzedniej epoki.Z racji tego,że nie jestem wymagającym-może być.Wyżywienie ok,jedzonko super.Dziewczyny się starają i chwała im za to.Tak w ogóle, to cały personel staje na głowie by uprzyjemnić nam tu pobyt.Dlatego też powiało optymizmem.Jedyny mankament(jak dla mnie ),to to,ze część zabiegów jest w innym sanatorium.Jednak inni to sobie chwalą, więc i ja nie będę narzekał.Suma summarum,to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Przyjeżdżajcie a odpoczniecie od dnia codziennego.
Szczawnica Wita.
Witam,
Czy mógłby Pan napisać co trzeba koniecznie tam ze sobą zabrać? Chodzi mi o rzeczy typu jakieś naczynia,czajnik itp.
Mam termin od 21 lutego, jadę po raz pierwszy i nie bardzo wiem co się przydaje, no i ile trwa to leczenie bo na skierowaniu tylko pisze że od 21.02.14.
Dzięki z góry i pozdrawiam
dskowronska pisze:Szanowni kuracjusze, bardzo proszę o odpowiedź.
Czy w Papierniku są możliwości przepustki na weekend?
Witam, 2 lata temu z wyjazdem nie bylo żadnego problemu, warunkiem był powrót w poniedzialek przed śniadaniem,
nie wiem jak jest w chwili obecnej , najlepiej pytaj na miejscu. Pozdrowionka.
Witajcie ja dziś dostałam skierowanie do Papiernika ale dopiero na 4go maja.Czytam te opinie i sama nie wiem co myśleć mam nadzieje że chociaż pogoda dopisze i trafię na fajnych ludzi.To nie moje pierwsze sanatorium i jakoś jak patrzę na zdjęcie tego budynku to ojej.Jak ktoś ma świeże info to bardzo proszę napiszcie.Dziękuje i pozdrawiam
Witam
Ja również jadę 28.05 i mam nadzieję,że zabiegi będą na jako takim poziomie bo jadę już kolejny raz do sanatorium i obok dobrego towarzystwa, klimatu wiem,że nic nie zastąpi fachowej kadry rehabilitantów i urządzeń do rehabilitacji, które najczęściej są do niczego(mam na myśli te wszystkie fale elektro...,lasery itp).Co do pokoi to nie czarujmy się to nie wczasy
Pozdrawiam