Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wybieram się do sanatorium NFZ . Ostatnio byłem w sierpniu 2023 po raz pierwszy w pokoju wieloosobowym. Nigdy więcej. Wcześniej bywałem tylko w pokoju jednoosobowym. Czy ktoś wie które sanatorium NFZ w górach posiada bez problemu pokoje jednoosobowe, oprócz AGATu w Cieplicach gdzie było super i bez problemu 1 osobowe pokoje, nawet z węzłem sanitarnym. Pojadę wygodnym autem z Gdyni. Termin może być wiosna 2025 lub jesień 2025.
Są takie sanatoria ale nikt ci nie zagwarantuje, że dostaniesz jedynkę, bo na recepcji odpowiadają, że nie prowadzą rezerwacji, a pokoje są przydzielane przed przyjazdem kuracjuszy.