Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! dzwoniłam do Solinki z prośbą o rezerwację ale pani w recepcji mi odmówiła. Myślę, że fax też nie pomoże. Byłam w Solince w 2007r i nie było problemu z jedynka
Pozdrawiam
Witaj Zyto! Jednak radzę Ci wysłać faks bez odbioru. Napisz że ze względu na dolegliwości prosisz o jedynkę. A na miejscu powiesz najwyżej ,że chrapiesz lub cokolwiek innego.Myślę , że się uda. Tym bardziej ,że jednak jedynki są.
Witaj Zyta. Jestem w Polańczyku, ale w "Plonie". Nie mam pojęcia jak jest w "Solince". Jestem do 14 marca. Jeśli chcesz możemy się spotkać po przyjeździe
Na tej jednej ulicy w Polańczyku na pewno uda nam się spotkać.
Szkoda, ze na tym biegunie zimna nie będzie jeszcze wiosny,.... chyba żeby przypadkiem...
Pozdrawiam wszystkich
Witaj *)
Napisz proszę gdzie te bankomaty się mieszczą.Chcę 1os.pokój czy robią z tym problem?Jakie są wycieczki.?
Czy jesteś zadowolony?Dziękuje i pozdrawiam