Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry
Czy ktoś wie czy Dom Zdrojowy już jest czynny? A może ktoś był i podzieli się informacjami? Znalazłam posty o Wiktorze w Żegiestowiu, a nic o Domu Zdrojowym.
Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie czekam na info
To pewnie będzie jeden z pierwszych turnusów. Tylko pozazdrościć - wszystko jeszcze pachnące nowością . No i ten termin, w takim miejscu . Rzadko ujawniam się z tym uczuciem bo jest ono z gatunku tych brzydkich, ale powtórzę - zazdroszczę.
Oby kadra sprostała oczekiwaniom kuracjuszy i będzie cudnie.
Z tego co czytałam to pierwsze turnusy, jak i samo uruchomienie Domu Zdrojowego, zaplanowane jest na maj, także pewnie póki co opinii żadnych się nie znajdzie. Natomiast z racji tego, że to nowo otwarty obiekt to mogę tylko zazdrościć, i to jeszcze w takim wczesnoletnim terminie.
Gość pisze: 18 mar 2025 20:07
To pewnie będzie jeden z pierwszych turnusów. Tylko pozazdrościć - wszystko jeszcze pachnące nowością . No i ten termin, w takim miejscu . Rzadko ujawniam się z tym uczuciem bo jest ono z gatunku tych brzydkich, ale powtórzę - zazdroszczę.
Oby kadra sprostała oczekiwaniom kuracjuszy i będzie cudnie.
Rozumiem Twoje uczucie bo sama sobie prawie zazdroszczę. Jestem pod wrażeniem cudownych okolic chociaż ze względu na moje biedne kolana nie pochodzę zbyt dużo. Po płaskim terenie daję radę tak nawet do 20000 kroków, ale pochylnie niestety nie są dla mnie. Najwyżej będę siedziała i chłonęła ciszę, spokój i powietrze (za 6,30zł opłaty uzdrowiskowej jest pewnie rewelacyjne ). Nowiutkie i czyściutkie do tego materac bez dołka, rewelka.
Pozdrawiam serdecznie
MariaB pisze: 18 mar 2025 18:24
Dzień dobry
Czy ktoś wie czy Dom Zdrojowy już jest czynny? A może ktoś był i podzieli się informacjami? Znalazłam posty o Wiktorze w Żegiestowiu, a nic o Domu Zdrojowym.
Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie czekam na info
Witaj.Dom Zdrojowy wznawia swoją działalność po wielkim remoncie od 01.05...licząc będziesz tam na trzecim turnusie.
Samo sanatorium jest ulokowane blisko dworca PKP.Znajduje się nie opodal drogi ale jest ulokowane w lesie gdzie są fajne ścieżki do wędrówek górskich.Sam Żegiestów Zdrój to miejsce gdzie nie ma super marketów,nie ma miejsc do imprezowania ale jest cisza,spokój gdzie można wypocząc....bynajmniej ja tak miałam bo byłam w sanatorium ,,Wiktor" oddalonym jakieś 2-3km.od Domu Zdrojowego.Z tego co wiem to w Domu Zdrojowym jest basen niewiem tylko jaki duży ale to i tak plus tego miejsca.Po powrocie fajnie jakbyś dodała jakiś opis