Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Archibald pisze: 26 mar 2025 21:49
Tak , 24 miesiące, ostatni raz byłem II połowa lutego - początek marca 2023 r.
Archibald - życzę powodzenia w oczekiwaniu na , wymarzony przydział do Sanatorium . Ja za ponad miesiąc , też dołączę do Państwa kolejki do Sanatorium . Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia .
No cóż przełamałem się i zadzwoniłem na zwroty. Niestety brak dla mnie propozycji. Wobec tego nadal czekam na teraz nr 493, czyli przesunąłem się od rana o 20 miejsc
Ups, Archibald ale napięcie...chociaż dziś masz spadek dwucyfrowy ....wczoraj było tylko 5 numerków w dół . Myślę, że tak jak kiedyś pisała Felice....codziennie rozdzielają konkretne sanatoria a Ty prosiłeś o wyjazd nad morze ...I chyba jeszcze nie nadszedł ten czas. Pozdrawiam i czekamy na dalszy ciąg