Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Darku Ciechocinej jak wiesz lubię bardzo ...latem mam już nawet rezerwację
Jak kolega lubi życie densowe to da radę i w Ciechocinku okololicznosci przyrody są przepiękne...
TRZEBA chłopa pocieszyć
Oby tylko nie dostał .. Ciechocinka
Miejscówkę Dostanie 1 kwietnia
Dzień dobry Wszystkim. Widzę, że powstał ranking miejscowości gdzie może mnie wysłać NFZ: Busko-Zdrój, Polanica-Zdrój, Krynica-Zdrój, Kołobrzeg, Świnoujście i ostatnio Ciechocinek. Z wymienionych to pobyt sanatoryjny miałem jedynie w Krynicy-Zdroju (miłe wspomnienia).
Póki co oczekuję nadal, moja obecna pozycja to nr 447, czyli 3 miejsca mniej od wczoraj.
darek pisze: 28 mar 2025 07:46
..katowicki NFZ
w wolnych chwilach obserwuje również portal.
Liczy liczbe obserwujących post dot wyjazdu ze śląska
Poniekąd podgżewa atmosferę .
Skoro Jednemu DALISMY skierowanie przy nr 2222 to Znajdźmy sobie kogoś
Kogo troszkę potrzymamy w niepewności.
Skierowania dajemy średnio 75 dni przed
Archibald NAPISAŁ
Maj/Czerwiec raczej NIE
Archibald ma na liczniku 450
Czyli przed NIM jest jeszce INNYCH 450 ,którzy nie dostali
Sprawdźmy wytrzymałość
Codziennie Archbaldowi spada średnio 45 numerów
Zauwazmy jezeli DAMY
Skierowanie Archibaldowi 1 Kwietnia na liczniku będzie miał nr około 300
PLUS założenie ,że wnioski dajemy średnio 2 miesiące i 1-2 tygodnie
TO
Dostaniesz skierowanie na termin po 15 czerwca
I Tutaj mamy PROBLEM Gdzie Cię Archibaldzie skierować
- Busko Zdrój
-Polanica Zdrój
-Krynica Zdrój
No Kołobrzeg
I tutaj pracownicy NFZ nie podjęli decyzji
To może wspólnie poprosimy pracowników NFZ dla Kolegi o ten Kołobrzeg
Te 75 dni przed , to mi jakiś nie pasuje, bo koleżanka dostała przydział 3 miesiące i 10 dni przed wyznaczonym terminem
Wyjazd od 1 lipca, info na stronie 20 marca.