Dom Zdrojowy Żegiestów 16.06 - 7.07.2025

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Anes
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2018 21:49
Oddział NFZ: Łódzki

Dom Zdrojowy Żegiestów 16.06 - 7.07.2025

Post autor: Anes »

Witam. Kto z Państwa wybiera się w tym terminie do sanatorium Dom Zdrojowy Żegiestów? Pozdrawiam Anes :)
MariaB
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2017 19:45
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Dom Zdrojowy Żegiestów 16.06 - 7.07.2025

Post autor: MariaB »

Witam. W tym samym terminie będę razem z mężem. Dzwoniłam do sanatorium po informacje ale powiedziano mi, żeby dzwonić dopiero w drugiej połowie kwietnia. Być może będziemy dzień wcześniej bo mamy do przejechania 800km, a w nocy mąż nie lubi jeździć. Pozdrawiam serdecznie
Gość

Post autor: Gość »

Ciekaw jestem czy będzie można wybrać się tam prywatnie. Na stronie internetowej sekcja ofert jest jeszcze nieaktywna. Chętnie byśmy pojechali gdzieś, gdzie jeszcze farba dobrze na ścianach nie wyschła :) Z zewnątrz obiekt wygląda świetnie, a do tamtego rejonu (Muszyna, Piwniczna, Żegiestów) ciągną nas miłe wspomnienia...
MariaB
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2017 19:45
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: MariaB »

Hej. Można dzwonić i pytać. Na ich stronie, która nadal jest w budowie jest podany numer telefonu do rezerwacji. Pozdrawiam
Anes
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2018 21:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Anes »

Też właśnie się zastanawiałam czy nie pojechac dzień wcześniej. Jutro zadzwonię i popytam czy jest taka możliwość.
ODPOWIEDZ