ja mam lepiej bo o 6.00Sloneczko pisze:Mówię wszystkim dobranoc...wstaje o 5 rano
ROZMOWY NOCĄ
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: ROZMOWY NOCĄ
Ale teraz koniec na dziś, słodkich snów wszystkim życzę i łagodnego wstawania jutro rano
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: ROZMOWY NOCĄ
Dziękuję Agunia, że zauważyłaś. Z tego powodu pozwolę sobie na wspomnienia. Zalogowałam się pierwszy raz w dniu 23.VII.2010r jako nowicjuszka, przestraszona przed wyjazdem do pierwszego w życiu sanatorium. ( wcześniej byłam dla matki z dzieckiem, więc to nie to samoagunia3 pisze:Gorka jeszcze jeden post i będzie 1000u Krecika też bardzo blisko
przez gorkaa » 23 lip 2010 20:01
Zauważyłam, że bardzo mało w necie jest informacji o Sanatorium "San" w Kołobrzegu. Jadę tam w sierpniu. Kto był lub sie tam wybiera? i..... odpowiedziała mi Selenka. Cyt:
Re: Kołobrzeg " San"
przez Selene » 26 lip 2010 19:38
Witaj!
Trafiłaś bardzo dobrze. Wszystko masz na miejscu: bazę zabiegową dobrze wyposażoną,
kawiarnię z tańcami, SPA i kryty basen solankowy.
Jedynym mankamentem może być o tej porze roku koszmary tłok dosłownie wszędzie!!!
Ale najważniejsze jest doborowe towarzystwo. Jeżeli na takowe trafisz czego życzę
z całego serca to pobyt będziesz wspominać przez długie lata.
Udanego wypoczynku
Poczytałam jeszcze kilka postów napisanych przez Selen i pomyślałam skąd ta Selen tyle wie o Kołobrzegu? Gdyby mi wtedy ktoś powiedział, że z Selenką będę miło spędzała czas w Busku Zdroju, albo że będzie piła ze mną za moje zdrowie szampana na molo w Kołobrzegu w moje 18 ste
Dzięki forum poznałam super fajnych, uczynnych, bezinteresownych ludzi. Dziękuję Wam.
Hurrraaaa, mam 1000 POST.!!!!!!!
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski