Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Piątek,piąteczek,piątunio...małe podsumowanko...... mąz zakończył ubiegły tydzień z numerem 24299 dziś zaś jest 22406 ....u mnie tydzień temu było 24296 a dziś mam 22403 .....przez ten tydzień spadło nam prawie 1900 Miłego weekendu dla tych co już znają miejsce swojej kuracji i dla tych co tak jak my nadal czekają
Stanleyy, gonię Ciebie w kolejce. Mam nr 9493. To prawda, że ostatnio kierują nad morze. Moja koleżanka w ubiegłym tygodniu dostała skierowanie do sanatorium MSWiA w Sopocie, jedzie na początku lipca. Ja nie zaznaczyłam, że chcemy nad morze. Nie wiem, czy zadzwonić, czy napisać maila. Pozdrawiam Wszystkich
xxmalgosiaxx, co w tym mailu do NFZ napisałaś oprócz prośby o skierowanie nad morze? Będę Ci wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.
Ania 52 , wysłałem Ci wiadomość na PW , napisz czy doszła . Dzisiaj mój sąsiad pochwalił się, że dostał Sopot początek lipca , wniosek składał 10 października. W sumie czekał 9 mc. Trafił super. Pozdrawiam