Cieszę się razem z Wami. W Rymanowie-Zdroju byłem w maju 2024r. w "Świteziance". Okolica super, dla każdego coś fajnego. Ja jechałem autobusem z Katowic. Miłego pobytuSamosia pisze: 30 kwie 2025 16:29 Witajcie....dziś zadzwoniłam i ..... Propozycja...RYMANÓW ZDRÓJ....sanatorium ,,ANNA"...wyjazd od 14.05.2025r. do 04.06.2025r....szybkie pytanie i szybka odpowiedż...BIERZEMY....Dostaliśmy góry na których nam zależalo,termin też fajny...już znalazłam info,że na niektóre zabiegi trzeba dochodzić do ,,Ziemowita" ale to nie jest problemGdyby ktoś jeszcze zapodał jakieś info o tym miejscu to będziemy wdzięczni
Zaczynamy szykowanie do wyjazdu
![]()
![]()
![]()
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- Archibald
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 paź 2021 13:53
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 25 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- Archibald
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 paź 2021 13:53
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 25 razy
- Podziękowano: 34 razy
Jak miło, cieszę się razem z Tobą. Wypoczywaj i rehabilituj sięewasz pisze: 30 kwie 2025 19:03 Samosiu super, że się udało - gratulacje![]()
I ja opuszczam kolejkę, dostałam dzisiaj przydział...zmieniono mi na Uzdrowiskową Rehabilitację dla Dorosłych w Szpitalu Uzdrowiskowym w Ustroniu - "RÓWNICA" od 7.09. - 05.10. (28 dni) - jestem zadowolona![]()
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 252 razy
- Podziękowano: 137 razy
Gratuluję Ewaszkoewasz pisze: 30 kwie 2025 19:03
I ja opuszczam kolejkę, dostałam dzisiaj przydział...zmieniono mi na Uzdrowiskową Rehabilitację dla Dorosłych w Szpitalu Uzdrowiskowym w Ustroniu - "RÓWNICA" od 7.09. - 05.10. (28 dni) - jestem zadowolona![]()
Witaj Limba to sanatorium położone na lekkim wzniesieniu składa się z 2 budynków połączonych łącznikiem na poziomie 1 pietra , przy budynku mały parking , poniżej tez jest ciut większy , pewnie już się tam co nie co pozmieniało od mojego pobytu , baza zabiegowa była oki , basenu brak , gdy ja byłem kawiarnia i tańce były na miejscu , ale wiecie jak to jest w tych czasach dziś jest jutro zamykają . Nie mniej naj ważniejsze jest towarzystwo i pogoda , życzę udanej kuracji
[/quote]
Witam! Nie było mnie na forum kilka dni bo mam przydział i starciłem czujność awidzę teraz że zawiazuje się grupa w sanatorium "Limba) bo jak zauwazyłem jest Ania , zgłosił się Zagubiony (nasz-sląski
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
No to mamy kumulację dobrych wiadomościewasz pisze: 30 kwie 2025 19:03 Samosiu super, że się udało - gratulacje![]()
Ewuś super,że już też znasz termin a we wrześniu w Ustroniu jest pięknie
Gratuluję wszystkim i cieszę się razem z Wami