NIWA Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gość

Re: NIWA Kołobrzeg

Post autor: Gość »

zbigniew165 pisze: 20 mar 2025 07:26 (......)..Niwa jest to najlepsze sanatorium w Kołobrzegu, ale dostępne tylko dla KRUS i komercyjnie. (.....)
Że najlepsze ... to potwierdzam ☺️ .. ale Niwa przyjmuje także kuracjuszy z NFZ .... mały procent , ale jednak ☺️ .. nie wiem tylko , czy wszystkie Odziały mają z Niwą podpisaną umowę :? kilka lat temu żona była w Niwie ze skierowania NFZ - odział mazowiecki .
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 252 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

W 2016 dzieliłam stolik na stołówce niestety z dwoma paniami z NFZ mazowiecki ... na pewno to nie była Twoja żona , bo to nie ten przedział wiekowy ;)
Gość

Niestety z Mazowsza? 😳😳🤔
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie Kaziu :D oddział tu nie ma nic do rzeczy ... te panie kuracjuszy z KRUS traktowały jak podludzi , a to one były u nas :D tyle , ze nas z KRUS było czworo , a ich dwie ... dawaliśmy radę , a szczególnie mój kolega :D
Na kolejnych pobytach , prosiłam o stolik bez kuracjuszy z NFZ ;)
Gość

👍😊 Takie buty... 🙂
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ano takie :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bardzo trudne pytanie zadałeś :) ja zawsze chodzę z krótkim rękawkiem , bo jest mi ciepło , ale są osoby , które chodzą w ciepłych bluzach :)
Kilka lat już minęło , od mojego ostatniego pobytu , ale raczej jest ciepło .W styczniu byłam w Niwie tylko gościnnie , ale widziałam osoby lekko ubrane , co nie oznacza , że masz nie brać bluzy .... przezorny zawsze ubezpieczony :) chociaż w sanatorium , ostatnie słówko tego powiedzenia , zostało nieco zmienione ;)

Będzie Pan zadowolony :D
Awatar użytkownika
ciastko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 07:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ciastko »

Bez względu na porę roku w obiekcie jest ciepło. Ja zawsze w koszulce z krótkim rękawem.
piotr1955
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2020 14:44

Post autor: piotr1955 »

Byłem w NIWIE kilka razy ,dla mnie najlepsze sanatorium ,ale na tańce chodziłem do IKARA
ODPOWIEDZ