Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anusia153 musisz dać radę.Ja zwiedzałam Przepaść Macochy.Naprawdę warto,bo jest to ewenement na skalę całej środkowej Europy..Zdjęcia mam w laptopie,może jakieś jutro wrzucę,żeby pokazać.Rzeczka płynie dnem jaskini,nazywa się Punkva i zasila dwa piękne jeziora-górne i dolne.Zresztą cały Morawski Kras jest piękny.Ja przy okazji odwiedziłam jeszcze Brno.
Jedź koniecznie Anusiu, dasz radę z pewnością Warto, wiesz przecież, pisałam Ci o tym Ja byłam po urazie ścięgna Achillesa, pojechałam i dałam radę
... a potem jeszcze jak kozica biegałam po wszystkich okolicznych górkach
Jak Wy dałyście radę ta ja też na pewno też. Alice jak masz fotki ,proszę wklej kilka z tej jaskini .
Dzisiaj po obiedzie wybieramy się spacerkiem do zamku na Szczytniku .
Pozdrawiam miłego dnia
Witam,jak byłem 4 lata temu w Kudowie Zdrój też uczestniczyłem w wycieczce na Morawy -Jaskinie Macochy /przepiękne widoki -polecam ,ale z tego , co pamiętam to wejścia do jaskiń były udostępniane od kwietnia ze wzgledu na warunki atmosferyczne ,widać to że się zmieniło .Organizatorzy wycieczek najlepiej wiedzą .Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrówka
Dzień na razie bardzo udany, z Sebus78 wybraliśmy się na spacerek dookoła Polanicy , a po południu już z inną grupą zwiedziliśmy hutę szkła , szkoda że nie można było robić zdjęć , na żywo można zobaczyć proces powstawania szklanych wyrobów , ręczna robota , a właściwie dmuchana robota , trzeba mieć niezłą krzepę żeby takie cudeńka szklane wydmuchać.
Pozdrawiam
Sztani zamek Szczytnik prawdopodobnie tam jest , jednak zmieniliśmy plany , popadał deszcz i trasa była błotnista , któregoś dnia tam się wybierzemy .
Pozdrawiam
Musze dodać ,że z Polanicy jest kawałek no i nie na piechotę za daleko jakieś 5 km warto jest miejsce widokowe .Widok przepiękny na całą okolicę . Można wejść na dziedziniec zamku i do kaplicy